Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy lányba,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy lányba, szerintem tudja is?

Figyelt kérdés
Nos hol is kezdjem. Megismertem egy lányt bizonyos munka helyen, Elkezdtem vele beszélgetni meg ismerkedni, de nem tudom hogy mit érez irántam igazából? Mikor a szemébe nézek akkor csak mosolyog, és néz, asszem bir engem mert tipikus lököm a szöveget de félek kategóriába tartozom. Ami nem is lenne annyira gáz, mert mikor elmegyek egy MMA versenyre akkor se félek az ellenféltől. Edző társaim meg röhögnek hogy ez hogy lehet. Nos mivel nálunk csak gyakorlaton van a leányzó mert Dunakeszin lakik. Kicsit elég messze be kell vallani. De mikor meglátom akkor egyszerüen csak rá tudok gondolni (még otthon is).
2016. júl. 5. 01:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy szerinted tudja is. De valószínüleg igen. Hajrá, ne szúrd el!
2016. júl. 5. 01:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem, szerinted tudja, vagy legalábbis sejti.
2016. júl. 5. 01:49
 3/3 A kérdező kommentje:
nem is szeretném, mert nagyon válogatós vagyok lányok terén, és azért Debrecen-Dunakeszi között van távolság, de ha össze jönne ez nem érdekelne.:)
2016. júl. 5. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!