Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit akar. Talan tobbet mint amit mond?
Figyelt kérdés
Van egy fiu akit meg suliban ismertem meg. Es meg egy suli vegehte elott kellett megkeedeznem tole fb-on valamit ami a baratnommel kepcsolatos. Irtam neki valaszolt de akkkr eppen nem volt otthon. Aztan amikor hazaert irta hogy de jo itthon lenni. Nagyon sokaig irogattunk..megismertuk egymast. Aztan elkerte a szamom hogy ne fb-on kelljen beszelnunk. Aztan mondtam hogy szeretnek furodni a dunaban o meg mondta hogy szivesen levideozza. A 3baratnom kozul 2en mondtak hogy meg fog szivatni. De nem. Aztan megint dumaltunk es megint talalkoztunk. Az elso randi elott mondta hogy csak joba akar lenni velem. Most az volt az almom hogy csokolozunk erre az egyik baratnom ugy leszolt...hogy az almok nem valanak valora..stb. a velemenyetek szeretnem kerni. Szerintetek szerelmes belem van erezhet irantam valamit?2016. júl. 12. 20:35
1/9 anonim válasza:
Lehet h szerelmes, de nekem inkább annak a játszadozós típusnak tűnik... Én a helyedben inkább nem Foglalkoznék vele
2/9 A kérdező kommentje:
De haza kisert. Minden nap reggeltol estig beszelunk. Miert pazarolna az ideet ram?
2016. júl. 12. 20:41
3/9 likebike válasza:
Minek videózta le,veled kellett volna csobbannia egyet:DD.Nekem is úgy tűnik,hogy játszani akar,lefilmezni valakit,mikor fürdik,ennek mi az értelme?Biztos röhög rajta majd a barátaival.Tisztán látszik,hogy ne akar semmit,meg is mondta.Ne álmodozz,mert a végén fáj a pofára esés,bocs a kifejezésért.
4/9 A kérdező kommentje:
De a vegen a furdesbol es a filmezesbol sem lett semmi. Leultunk a partra es dumaltunk
2016. júl. 12. 20:46
5/9 anonim válasza:
Édes hogy törődik veled, szerintem élvezzétek ki egymás társaságát 😙
6/9 A kérdező kommentje:
Koszi!
2016. júl. 12. 21:01
7/9 anonim válasza:
A kérdés olvasásánál azt hittem, hogy valaki zsaról téged xD és többet kér xD, de nem :D..
Igen érez irántad mindenfélét .-. Sok sikert :3
8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom
2016. júl. 12. 23:17
9/9 anonim válasza:
Nekem is volt legjobb haverom... Attól hogy te sokat fantáziálsz az nem azt jelenti... Vannak szimplán kedves emberek. Főleg, hogy szimplán megmondta csak jóba akar lenni veled. De azis benne van hogy mindenek előtt jobban meg akar ismerni. Pasiként se egyszerű párt találni, nehéz megbízható csajt találni. Attól függetlenűl, hogy van minimális esély az nem azt jelenti hogy 100% , less közbe másokra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!