Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok OwnMcKendry-ről?
Figyelt kérdés
Nekem személy szerint nagyon bejön! Olyan jó a stílusa egy egyszerűen annyira az ideálom! ^^ Amikor a videóiban a szemébe nézek egyszerűen annyira lázba hoz... Mintha folyamatosan nekem beszélne. Egyszerűen imádom!! Tudnék mit kezdeni vele :P 19/L2016. júl. 7. 18:52
11/51 A kérdező kommentje:
9-es. Ő is jól néz ki :P
2016. júl. 9. 12:05
12/51 anonim válasza:
Most nem azért, de az anyj@ pics**át annak aki a kinézet alapján itélkezik!!!
13/51 anonim válasza:
egyet értek nem a külső a fontos most komolyan de most szerintem own aranyos és legalább nincs elszálva magával mert láttam olyan videósokat akik el vannak szálva magukkal mert ennyi megy ennyi feliratkozójuk van.
14/51 anonim válasza:
<3 a stílust imádom de hozzám túl öreg :C
15/51 anonim válasza:
Szerintem vicces, nekem szimpatikus. Imádom nézni a videóit, mert mindig jobb kedvre derítenek! A külsőjéről nem mondok semmit, mert szerintem nem azt kell nézni egy emberben, legalábbis nem az a legfontosabb. ^^
16/51 anonim válasza:
En tokre birom. Nemhogy jol nez ki de az a szemelyiseg, ahw. *0* 19/F :P
17/51 Kinucc válasza:
Szerintem HearthStone-oznia kéne velem :C
18/51 anonim válasza:
Szerintem nagyon cuki.
A külsője is meg a belsője is.
100/100 :)
19/51 anonim válasza:
12# vagyok. Azt nem írtam le, hogy én is nagyon szeretem ( mint videóst) és első látásra se az érdekelt, hogy hogy néz ki. ( amúgy egyértelműen jól) Own 4ever <3
20/51 Király Sándor123 válasza:
Kérdező!
Híres vagy!Bekerültél a mai videójába :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!