Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 12 évesen gáz csajozni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 évesen gáz csajozni?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok de nem tudom korai a szerelem ?

2016. júl. 6. 22:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%
adjad neki, opopopop
2016. júl. 6. 23:44
 12/19 anonim ***** válasza:
64%
tanulas is jol megy xd áruld el öcsém hogy lehet otodikben otosnel rosszabb jegyet kapni? xd mellesleg ahogy gondolod kisköcsögök mindig vannak legalább lesz hova beilleszkedned
2016. júl. 7. 00:05
 13/19 anonim válasza:
54%
hagyjál már én lány vagyok 13 éves, és ha egy srác az osztályból járni akarna velem, egyszerűen .... nem is tom micsinálnék vele, de az biztos hogy nem járnék. Lehecc belé szerelmes, de csak akkor kezdeményezz, ha bitos vagy benne, hogy bejössz a csajnak
2016. júl. 7. 09:43
 14/19 anonim ***** válasza:
66%
Szeretném megköszönni annak az okos embernek aki lepontoztt azért mert kimondtam a véleményemet..KÖSZI én is nagyon szeretlek te kissebbségi:) 1-es voltam.
2016. júl. 7. 11:50
 15/19 anonim ***** válasza:
Most ha nagyon akarsz akkor menj csak nem értem mi értelme lenne még ebben a korban a személyiségedet kéne formálni nem a csajokon kéne gondolkozni..De te tudod.Csinálj amit jónak érzel.
2016. júl. 7. 18:46
 16/19 A kérdező kommentje:
Én pontoztalak de hülyének mondtok mi az a szüzesség
2016. júl. 7. 21:26
 17/19 anonim válasza:
Azok a válszok 😂😂😂.... Nem értem miért vagytok vele bunkók. Szerintem meg tök természetes ha 12 évesen már csajozni szeretne. Nyugodtan csajozz csak, de azért az eszed legyen meg , NE SZERELMESEDJ BELE SENKIBE, úgy igazán.:) ;).
2016. aug. 9. 08:57
 18/19 anonim válasza:
Szerintem nem gáz.Ha igazán szereted hívd el randira.Ha elég jóban vagytok akkor nem hiszem hogy elutasít.Sok sikert.
2016. aug. 10. 10:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Na ne már! 12 évesen én nem mennék el egy randira, ha egy srác megkérne rá... Az igazi csajozás ráér 1-2 év múlva is.
2018. nov. 28. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!