Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 14 evesen elvesziteni tenyleg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 evesen elvesziteni tenyleg korai?

Figyelt kérdés

En 14 vagyok, a baratom 16...

Egyutt vagyunk majndem 3 honapja es tervezzuk, hogy majd nemsokara megtortenik az elso. Mind a kettonk meg szuz. Neha bennem felmerul a kerdes hogy nem korai ez meg, de megis nagyon szeretem a parom es bizok benne. Azt mondta hogy tudja hogy egy lanynak milyen fontos az elso es ezert gyenged lesz es azt csinalja amit en mondok es ami nekem jo. Szerintetek? Kerlek segitsetek. Meg mielott csunyakat mondanatok rolam letszives ne tegyetek, mert rosszul esik.

2016. júl. 5. 01:16
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
68%

"De amugy azok akik normalisan valaszoltak azoknak koszonom szepen:) A tobbieknek pedig uzenem, hogy nem erdekel💕"

A negatív válasz miért nem normális? Csak azért, mert nem tetszik?

Akkor elmondom a ri.banc szó használata nélkül:

KORAI! NAgyon korai! Te egy gyerek vagy, a szex pedig nem gyerekeknek való. Főleg nem 3 hónap után. NEm ebben a korban fogod megtapasztalni egy kanos kis pincsi mellett,hogy milyen egy kapcsolat és milyen a szex. A szexuális tevékenyésgek még nagyon nem neked valóak.

Úgyis lesz még később mással kapcsolatod, és ha az srác megtudja, hogy 14 évesen már nem voltál szűz, akkor otthagy, mert egy ilyen lányra normális srácnak nincs szüksége. Neked nincs helyén az értékrended, szörnyen éretlen vagy.

2016. júl. 5. 16:36
 32/37 A kérdező kommentje:

Amikor azt irtam hogy a normalis kerdeseket koszonom... Abba az is benne volt nyilvan, aki szepen irta le hogy "nem ez meg korai":)

Teljesen megertem oket is es nem csak arra irtam aki azt irta, hogy nem korai:)

Es aki azt irta hogy a szuleim helyebe lapattal utne annak pedig gratulalok...👏👏👏 okos ember az biztos...:)

2016. júl. 5. 17:48
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, teljesen normálisan válaszol a kérdező miért kell rib.ncozni? Feltett egy kérdést, mert kíváncsi az érettebbek, idősebbek tanácsára! Nagyon fiatal vagy, még kislány, higgy nekem. Én 17 évesen vesztettem el és azt is bánom, nemhogy 14 évesen! Ilyen korban nincs olyan, hogy valaki érettebb a koránál stb! Szexuálisan semelyik 14 éves kislány nincs felkészülve! Még nem tudhatod milyen az igazi szerelem és a szüzesség nagyon fontos dolog egy lánynak! De a te életed, remélem bárhogy is döntesz nem fogod megbánni! Sok sikert:)
2016. júl. 5. 18:15
 34/37 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen 33as💙
2016. júl. 5. 18:50
 35/37 anonim ***** válasza:

Szia! :) Én szerintem mondjad neki, hogy várjatok még mert nem állsz készen rá. És figyeld a reakcióját mert nagyon fontos! Ha látod rajta, hogy ideges akkor lehet csak arra kellesz neki! :/ Ha viszont szeret akkor megérti! Nekem is az egyik ismerősöm teljesen ida volt egy csávóért, le is feküdtek de a csaj azt mondta, hogy ugy se csak szexre kellek neki. (14 a csaj, 15 a csávó) A gyerek a szex után két nappal ott hagyta. Én nem ismerem a fiúdat. De azért légy résen mert lehet egész életedbe bánni fogod!

Sok sikert! :) 15/ F

2016. júl. 5. 19:01
 36/37 A kérdező kommentje:
Koszi 35os💕
2016. júl. 6. 00:59
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is korai még, de ez az én véleményem. Esete válogatja. A lényeg sz, hogy csak egyszer tudod elveszteni, olyannak add, aki megérdemli.
2016. júl. 6. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!