Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hol elfelejtsem?
Van egy srác a suliban.Nagyon bele vagyok zugva,de en nem jovok neki.Mivel most vakacio van gondoltam elfelejtem ,de nem megy.Allandoan sirok es szomoru vagyok.Mit tegyek? Segitsetek kerlek! Nem birom tovabb.
16/L
Nem is ismered (mármint úgy igazán), de sírsz utána mint egy fürdőskurv....
Kemény. XD
Keress értelmes elfoglaltságokat! Menj kirándulni, tanulj valami újat (zenét, nyelvet, kötni vagy sütni, amit akarsz), olvass, nézz normális filmeket (ne nyálas romkomokat, mert az nem fog a helyzeteden javítani), járj el sportolni, látogasd meg a rokonaidat, járj össze a barátaiddal, csinálj valami kreatívat (ékszert, vagy rajzolj, fess, vágj, ragassz, stb.)... Annyi lehetőség van a világon, határozd el reggel, még mielőtt kimászol az ágyból, hogy jókedvűen és tartalmasan töltöd el a napot nyafogás nélkül. Aztán valósítsd meg, amit elterveztél.
Ja, és ha akad valami srác a közeledben, előbb ismerd meg rendesen, aztán zúgj csak bele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!