Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hazudtam a koromról, most mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudtam a koromról, most mit tegyek? Kérlek olvasd el

Figyelt kérdés
Szóval a történet az hogy,találkoztam egy lánnyal az interneten, én 16 éves vagyok a lány 19, azt mondtam 18 vagyok mert nem akartam hogy gyereknek nézzen. Eleinte még csak beszélgettünk, aztán egyre komolyabb témákba mentünk bele és 1 hete odáig ment a dolog hogy minden áron találkozni akar velem mert szerelmes belém, és én is belé (1 hónapja beszélünk). Azt hozzá teszem hogy a lánynak korábban egy 2 éves kapcsolata ért véget mert hazudott neki a fiúja, és már nem tud megbízni senkibe, de bennem valamiért bízik. Attól félek hogyha találkozom vele és kiderül hogy nem vagyok 18 akkor csak még 1 ember leszek akiben csalódni kell és csak rontok a helyzeten. Gondolkoztam rajta hogy megmondom neki most, de félek hogy soha többen nem beszélne velem, és nem akarom elveszíteni. Kérlek segítsetek hogy mit tegyek, 3 lehetőséget látok, vagy elmondom neki most és ha tényleg szeret akkor nem változnak az érzései, de szerintem csak egy újabb hazug senkinek gondolna, vagy ha elmegyek kiderül, és összetöröm a szívét, vagy ha elmegyek mindent megteszek hogy elkerüljem a lebukást. Kérlek ne értsétek félre nem azért hazudtam mert ki akarom használni, én is szeretem őt, én voltam aki először kimondta, de féltem ha tudja hogy fiatalabb vagyok akkor nem foglalkozott volna velem. Légyszíves a poénoktól kíméljetek, köszönöm.

2016. jún. 30. 13:50
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
36%
azert probalj meg teperni utana, de finoman. beszeljetek. ha tenyleg annyira erett vagy akkor egy eselyt meger a dolog.3 ev ide vagy oda. az semmi. irj neki egy hosszu levelet. ha kell segitseg, irj privatot. en mar kicsit messze vagyok a 16-tol,de szivesen segitek. :)
2016. júl. 1. 09:44
 22/22 anonim válasza:
Ha látszol annyinak akkor könnyű ha nem akkor viselkedj komolyan hogy tudasd vele hogy elég érett vagy, és nem lesz gond. 15/f
2016. júl. 2. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!