Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit találjak ki, hogy találkozhassak vele?
Van egy barátom,aki elég féltékeny típus. Az exemmel szeretnèk talàlkozni,akivel pedig nincs semmi köztünk,csak szeretnénk összefutni beszélgetni. A baràtom biztos vagyok benne, hogy panaszkodna és megsértődne,hogyha talàlkoznànk,màr csak az is zavarja hogy szóbaàllunk.tudom,nem helyes,hogy hazudni szeretnék neki,de az exemmel elég jó barátságban vagyunk,és most csak ketten szeretnénk lenni most az egyszer.
Mit találjak ki neki ürügyként, hogy mit csinálok aznap?
#11:
"i.Volt egy fiú,aki udvarolt nekem,de már attól is féltékenységi rohamot kapott,ha megöleltem az egyik haveromat(aki ráadásul a saját neméhez vonzódik)."
És? Tudta,hogy a haverod? AMennyiben nem ,úgy jogosan gondolhatta, hogy két vasat tartasz a tűzben.
Én nem említettem,hogy még szerelmesek vagytok egymásba. Csak azt értsd meg, hogy ha valaki nem fogadja el,hogy szoros kapcsolatban állsz az exeddel, akkor ő emiatt nem hibás és teljesen jogosan nem akar semmit tőled.
Persze,hogy tudta.
Amugy csak erre a mondatodra celoztam: "És ha valóban szerelmesek voltatok, akkor ma sem lehettek igaz barátok." Szerettuk egymast,es valoban jo baratok is vagyunk. Nyilvan nem o a legjobb baratom,de szoktunk beszelni,talalkozni.
Rendben,akkor tolem nem akar majd semmit olyan fiu,akit ez zavar,en pedig hasonlokepp fogok erezni. Ennyi:)
#15: Az utolsó mondatodból még mindig az jön le,hogy nálad az az elfogadhatatlan, hogyha a srác jogosan nem akar tőled semmit. Nálad az a kizáró ok, ami teljesen normális reakció tőlük.
Én nem is írok többet, látom, hogy nálad a fontossági sorrend zavart szenved :D
Koszi,hogy drukkolsz:)
Valoban hatalmas problema,hogy a barataimrol nem vagyok hajlando lemondani,szornyu ember vagyok:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!