Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit találjak ki, hogy találkoz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit találjak ki, hogy találkozhassak vele?

Figyelt kérdés

Van egy barátom,aki elég féltékeny típus. Az exemmel szeretnèk talàlkozni,akivel pedig nincs semmi köztünk,csak szeretnénk összefutni beszélgetni. A baràtom biztos vagyok benne, hogy panaszkodna és megsértődne,hogyha talàlkoznànk,màr csak az is zavarja hogy szóbaàllunk.tudom,nem helyes,hogy hazudni szeretnék neki,de az exemmel elég jó barátságban vagyunk,és most csak ketten szeretnénk lenni most az egyszer.

Mit találjak ki neki ürügyként, hogy mit csinálok aznap?

2016. jún. 30. 00:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10,szerintem majd én tudom,hogy kit és hogyan engedtem el.Nem vagyunk már szerelmesek egymásba,de minek is bizonygatnám neked itt,úgysem hinnéd el.És igen,nem fogok lemondani senki kedvéért a barátaimról,ennyi.Volt egy fiú,aki udvarolt nekem,de már attól is féltékenységi rohamot kapott,ha megöleltem az egyik haveromat(aki ráadásul a saját neméhez vonzódik).Nekem ilyen típusú pasik sosem kellenének.
2016. júl. 1. 12:03
 12/19 anonim válasza:
11.: Attól én is kiborulnék ha a párom féltékeny lenne a meleg barátomra, az olyan fiúktól én is menekülnék... de az hogy valaki egy ex-re féltékeny akivel nem vagy hajlandó megszakítani a kapcsolatot, az egy normális és természetes reakció. Persze most itt hozzáteszem hogy nem olyan exről beszélek akivel együtt voltál 3 hétig és ő volt az első nagy szerelmed.... Nekem az első nagy szerelmem 3 évig tartott. Most is egy 3 éve tartó kapcsolatban vagyok. Ha találkoznék az előzővel, biztos kapnék 1-2 keresetlen szót... de nem akarok vele már találkozni mert nincs rá szükségem. És ha valóban szerelmesek voltatok, akkor ma sem lehettek igaz barátok. Ha tényleg azt érzed hogy csak barátság, semmi több, akkor pedig nem volt nagy szerelmed.
2016. júl. 1. 13:16
 13/19 anonim ***** válasza:
Mondom,majd én tudom,hogy kibe mennyire voltam szerelmes.Nem ismersz minket,kár a közhelyes "szerelemből nem lehet barátság" dolgokkal jönni.
2016. júl. 1. 13:27
 14/19 anonim ***** válasza:

#11:

"i.Volt egy fiú,aki udvarolt nekem,de már attól is féltékenységi rohamot kapott,ha megöleltem az egyik haveromat(aki ráadásul a saját neméhez vonzódik)."

És? Tudta,hogy a haverod? AMennyiben nem ,úgy jogosan gondolhatta, hogy két vasat tartasz a tűzben.

Én nem említettem,hogy még szerelmesek vagytok egymásba. Csak azt értsd meg, hogy ha valaki nem fogadja el,hogy szoros kapcsolatban állsz az exeddel, akkor ő emiatt nem hibás és teljesen jogosan nem akar semmit tőled.

2016. júl. 1. 22:10
 15/19 anonim ***** válasza:

Persze,hogy tudta.

Amugy csak erre a mondatodra celoztam: "És ha valóban szerelmesek voltatok, akkor ma sem lehettek igaz barátok." Szerettuk egymast,es valoban jo baratok is vagyunk. Nyilvan nem o a legjobb baratom,de szoktunk beszelni,talalkozni.

Rendben,akkor tolem nem akar majd semmit olyan fiu,akit ez zavar,en pedig hasonlokepp fogok erezni. Ennyi:)

2016. júl. 1. 23:41
 16/19 anonim ***** válasza:

#15: Az utolsó mondatodból még mindig az jön le,hogy nálad az az elfogadhatatlan, hogyha a srác jogosan nem akar tőled semmit. Nálad az a kizáró ok, ami teljesen normális reakció tőlük.

Én nem is írok többet, látom, hogy nálad a fontossági sorrend zavart szenved :D

2016. júl. 2. 11:51
 17/19 anonim válasza:
drukkolok, hogy találj egy olyan idiótát akit ez nem zavar :) Biztos boldog lesz a párkapcsolatotok!
2016. júl. 2. 12:40
 18/19 anonim ***** válasza:

Koszi,hogy drukkolsz:)

Valoban hatalmas problema,hogy a barataimrol nem vagyok hajlando lemondani,szornyu ember vagyok:DDD

2016. júl. 2. 12:56
 19/19 A kérdező kommentje:
Ne veszekedjetek mar! Rajottem en is hogy hulye voltam,es nem tettem meg.Viszont en sem mondanek le a barataimrol egy kapcsolat miatt.
2016. júl. 2. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!