Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és összejöttem egy 24 éves sráccal. Anyukámék úgy tudják, hogy 20 éves és így engedik is a dolgot. Szeretném nekik elmondani az igazat, de nem tudom, hogy tegyem, mert ha elmondom, akkor nem fogják engedni a dolgot és nem akarom elveszíteni a barátomat.2016. jún. 29. 22:54
2/6 anonim válasza:
#1: Gondolom mert azt mondta nekik.
Nem a szüleidre tartozik a magánéleted. Ha boldog vagy vele, akkor hajrá. :)
3/6 anonim válasza:
De most ne haragudjál már, de ha hazudtál, akkor most minek akarod elmondani az igazat? Ha meg az elején megmondtad volna, hogy 24 éves, akkor most nem dilemmáznál és ezt a kérdést sem kellett volna ideokádnod. Komolyan, mi jár az ilyennek a fejében?
4/6 anonim válasza:
paprikás krumpliiiiit kóóóbásszal
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!