Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy sztárba!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csakegytitkoslany kérdése:

Szerelmes vagyok egy sztárba! Mit tegyek? Ha rá gondolok gyorsabban ver a szívem, boldogabb vagyok, és mindig mosolygok. Szinte minden éjszaka sírok, hogy nem lehetek vele és, hogy nincs itt mellettem.

Figyelt kérdés

Ez igazi szerelem, vagy csak tiniszerelem?? Szerintetek lenne esélyem nála, ha megfelelnék neki?? Bár így is sok közös dolog van bennünk..

Baj, ha kb. 8év korkülönbség van közöttünk??

2016. jún. 29. 16:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Pontosan:D
2016. jún. 29. 17:59
 12/17 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok!:)
2016. jún. 29. 18:00
 13/17 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok!:D
2016. jún. 29. 18:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Bts? :D
2016. jún. 29. 20:21
 15/17 anonim válasza:
En is nagy kpop es egyben bts fan is vagyok igy teljesen megertem a helyzeted, en is nagyon szeretem a kepeiket nezni a zeneiket hallgatni. Viszont az alapjan amit leirtal latszik hogy amit erzel csak egyszeru rajongas egy hiresseg utan , mivel szerintem szerelemrol onnantol beszelhetunk ,hogy az illetovel minimum valaha az eletben beszeltel vagy esetleg talakoztal. Masreszrol az ,hogy sok kozos van bennetek nemhiszem hogy realis feltetelezes ,mivel nem ismered ot. Azert mert jol megszerkesztett kepeket es esetenkent egy ket interview megnezel rola meg nem kapsz valos kepet a szemelyisegerol sot lehet a kinezeterol se foleg hogy nem is biztos hogy valosak az informaciok. Sajnos nem is a korkulonbseg lenne itt a legnagyobb problema (pedig szerintem ilyen fiatalon a 8 ev rengeteg ido) hanem az hogy Korea a vilag masik vegen van ezaltal hatalmas a kulturalis kulonbseg sot meg egy nyelvet sem beszeltek.
2016. jún. 30. 01:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Valahogy éreztem, hogy itt kpop-ról lesz szó. :D
2016. júl. 1. 22:36
 17/17 anonim válasza:
Őszintén szólva tudom mit érzel. Ő 26, én 19. Annyira szeretem, hogy lassan fáj, fáj a mellkasom tőle. Sírok, visítok, de sosem érhetjük el őt. Tudom, mit érzel és nehéz ezen túltenni magadat. Nekem 7 éve nem megy...
2022. ápr. 2. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!