Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Első randin csók mehet? :D

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin csók mehet? :D

Figyelt kérdés
Egyszer találkoztunk összejöttünk. Majd fogunk találkozni. Messze lakunk egymástól.

2016. jún. 24. 22:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a csók az még sok. Inkább fogd meg a kezét. Nekem legalábbis túl korai lenne. Még nem is tudjátok, hogy lesz-e valami komolyabb, és szerintem a csók az ennek megpecsételése, hogyha ott van a pillanat, annyira ráéreztek egymásra, vagy hogy megjelenik mindkettőtökben egyszerre a vágy a csókra, szóval szerintem ez kvázi szavak nélkül kimondása, hogy jártok és a csókkal rájöttök, akkor esik le mindkettőtöknek , hogy ti már együtt , egy pár vagytok. Addig szerintem ezt nem kell erőltetni, én speckó nyomulásnak venném, és túlságosan tolakodónak, ha még az ismerkedős fázisban vagytok. Túlságosan azt sugallná felém, hogy csak a fizikai érintés kell, a lelkemet nem is tartja tiszteletben, szóval hogy nem is akarna igazi kapcsolatot. A csókkal már kb "kijelentitek" egymásnak, hogy már összetartoztok, de ezt az ismerkedés elején még honnan tudnátok? Majd a csóknak eljön az ideje , és mindketten érezni fogjátok a pillanatot, hogy mikor van ott az a varázslat, hogy meg akarom csókolni, és akkor majd ő is elkezd hajolni feléd, meg te is őfelé.
2016. jún. 24. 23:09
 12/13 A kérdező kommentje:
És ha küldi a csókra utaló non-verbális jeleket ,akkor is lehet, hogy "ő" nem akarja ,de a "tudat alattija" igen?
2016. jún. 24. 23:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Találkoztok, beszélgettek, magaddal szembefordítod, végigsimítod az arcát és megcsókolod. Ha nem akarja úgyis el fogja húzni a fejét az utolsó pillanatban. Meg ha már összejöttetek, akkor szerintem ő is ugyanannyira szeretne csókolózni, mint te :) Esetleg csókolózás után megkérdezheted, hogy nem baj-e, hogy megcsókoltad, a válaszon meg úgyis fogod hallani/látni/érezni, hogy most igazat mond, vagy hazudik.

Szóval hajrá! :)

2016. jún. 25. 03:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!