Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jelenthet valamit?
Figyelt kérdés
Ma találkoztam egy fiúval, nekem nagyon-nagyon kicsikét tetszik, de senki nem tudja.
Fehér póló volt ma rajtam, és ő leöntött.
Kaptam tőle ballagási képet, és a hátuljára írt szívet.
Háromszor megölelt ma, és annyiszor a fenekemet is megfogta.
A lábamat ütötte bottal, a combomat meg szét csapkodta:D
Szerintetek ez jelenthet valamit?
2016. jún. 23. 20:59
11/15 October15 válasza:
Ha csak bottal csapdos akkor aligha foglya magától elmondani, hogy mégis miért.. :D Van egy 6. osztály feelingje a dolognak. Jobban jársz ha rábírod magad és megkérdezed.
12/15 anonim válasza:
Dúlnak benne a hormonok, lehet ezért fogdos, meg ilyensmi.
13/15 A kérdező kommentje:
De nem csak bottal csapkodott... hanem a kezével a combomat, ami még mindig piros.
Ahogy ismerem, ő nem olyan fiú, hogy arra vár, hogy a lány mondja el neki, hogy tetszik neki...
(volt egy előző kapcsolata, ami 7 hónapig tartott, szóval ő nem olyan hogy 1-2 hétig kell neki egy lány, és utána eldobja)
2016. jún. 23. 21:29
15/15 October15 válasza:
Kérdező: Szerintem olvasd át ezt a kategóriát... naaaaaaaaagyon gyorsan rá fogsz jönni, hogy tizen x éves srácok bőven kaphatnak ingerenciát ilyesmire.. Ha a semmiből elkezdi, hogy "ő nem lelkizős típus de te kihozod belőle" meg, hogy "különleges vagy" és hasonlók akkor MENEKÜLJ. :) Egyéb esetben: ha akarsz tőle valamit akkor holnap szépen odamész és közlöd, hogy nem mintha baj lenne de egyébként mi újság a tegnapi akciójával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!