Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok a gamer lányokról?
Tudom, hogy csak a fiúk kockulhatnak de én kivételes vagyok :D ...
Mit gondoltok az ilyen lányokról? Tetszik nektek az ilyen vagy visszataszító? Csak nem tudom, hogy ez illik-e hozzám. Vagy inkább, maradjak a csajos dolgoknál?
Nagyon sokat WoWozok, és férfi társaim véleményét már kérdeztem a témában. Általában bírják a csajokat DE mindig vannak azok akik csajos hisztit csinálnak a lootért vagy nyomatják a "tudom nektek fura hogy csajszi vagyok, de mi csajok is játszunk ám, én egy igazi gémet görl vagyok, de vagyok olyan jó mint bármely srác (majd első raidre nem hoz flaskát, potit, kaját, rúnát, enchantot, gemet (kb minden ami kell) és cuki lányosan kunyerál) és nyugodtan kezeljetek úgy mint a haverokat." ezután kérnek meg hogy válaszoljak én a mikrofonba extra kiscicás hangomon hogy okés :).
Megint másik az a csaj aki keményen oltja jobbra-balra a népet mint bármelyik srác és a hangján kívül semmiben nem különbözik tőlük, na őket nagyon bírják.
Mivel én is játszok, ezért nálam plusz pont:)
Lesz közös téma stb.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!