Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok a gamer lányokról?
Tudom, hogy csak a fiúk kockulhatnak de én kivételes vagyok :D ...
Mit gondoltok az ilyen lányokról? Tetszik nektek az ilyen vagy visszataszító? Csak nem tudom, hogy ez illik-e hozzám. Vagy inkább, maradjak a csajos dolgoknál?
Attól függ, hogy ezalatt mit értesz. Ha napi 24-ben a gép előtt ülsz, az nem jó. Ha csak hobbi, kikapcsolódás céljából az elfogadható, mert én is akkor ülök oda.
Emellett még az a fontos, hogy mennyire adsz magadra, ezalatt értem az ápoltságot, öltözködést. De ha úgy képzellek el, ahogyan leírtalak akkor semmi akadálya sincsen a kapcsolatnak.
16-os... maximum 4 órát szoktam játszani :)
Ápolt vagyok, minden nap fürdök stb. (amit a normális lányok szoktak) xd
17-es nem szoktam stream-elni nem is nagyon szeretnék xd Nem rakom ki senkinek a mellemet (nem vagyok tini r#banc)
Öhm... :D
Én inkább előnyként tapasztalom a pasik szemében, hogy játszom. Elég sok időt töltök a gép előtt, de én is minden nap tisztálkodom, stb... xD Emellett életem is van, azt a néhány normális családtagomat, a barátaimat előbbre valónak tartom, mint a virtuális világot. Párommal meg különösen sok időt töltök. :D Na meg én képtelen vagyok ugyanazt a játékot játszani napi szinten órákon keresztül. Így egy idő után olyanná válik, mintha valami második munkahely lenne, amit muszáj. A Diablo III az egyetlen, amit rendszeresen tolok, de pár napokra azt is abbahagyom, és egyáltalán nem hiányzik.
Amúgy meg, add önmagad! :D Ha téged ez a hobbi köt le, akkor játssz. Ne élj mások elvárásai szerint, annak semmi értelme. Mindenki megtalálja a hozzá illő embert, hacsak nincs valami brutális jellemhibája, amin nem hajlandó változtatni.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!