Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit gondoltok a gamer...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok a gamer lányokról?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy csak a fiúk kockulhatnak de én kivételes vagyok :D ...

Mit gondoltok az ilyen lányokról? Tetszik nektek az ilyen vagy visszataszító? Csak nem tudom, hogy ez illik-e hozzám. Vagy inkább, maradjak a csajos dolgoknál?

2016. jún. 22. 22:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
nem igazán rajongok értük...mondjuk nekem a gamer az a tipikus kockát jelenti hogy ordibál a képernyo elott vagy beleéli magát a játkba és főleg multizik (pl lol) ez nálam teljesen nem játszik habár én szeretek játszani de nem lennek gamer...de aki mondjuk neha szeret eljatszogatni valami jatekkal és inkabb sigle mint multi es nem gamer csak szeret jatszani az elony lehet
2016. jún. 22. 22:59
 12/24 anonim ***** válasza:
93%
Imádom az összeset... <3 :)
2016. jún. 22. 23:01
 13/24 anonim ***** válasza:
68%
8-as :3 a 3. képen a job oldalo csaj az tök szimpi lenne, ha valódi alakot öltene :3.. NIncs bajom velük..
2016. jún. 22. 23:02
 14/24 anonim ***** válasza:
Adom!
2016. jún. 22. 23:05
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Gamer lány? Igen, én is szoktam játszani, és bírom őket. Pl. az osztályban ahova járok, van egy gamer lány, aki szerencsétlen nagyon dagadt (valami pajzsmirigyprobléma vagy hasonló baja van), mégis a fiúk nagy része bírja. Én is. És nem csak játszik, hanem ért is a gépekhez.
2016. jún. 23. 06:58
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy ezalatt mit értesz. Ha napi 24-ben a gép előtt ülsz, az nem jó. Ha csak hobbi, kikapcsolódás céljából az elfogadható, mert én is akkor ülök oda.

Emellett még az a fontos, hogy mennyire adsz magadra, ezalatt értem az ápoltságot, öltözködést. De ha úgy képzellek el, ahogyan leírtalak akkor semmi akadálya sincsen a kapcsolatnak.

2016. jún. 23. 09:11
 17/24 PlzDon'tKillMe válasza:
Ha ért is a játékhoz (nem csak olyan mint a twitch-en streamoló kvák akik kiteszik a mellüket és emiatt dől a pénz és nem a játéktudásuk miatt) az NAGYON sok fiúnak tetszik... ha szép is hozzá akkor nincs is kérdés :D
2016. jún. 23. 10:21
 18/24 A kérdező kommentje:

16-os... maximum 4 órát szoktam játszani :)

Ápolt vagyok, minden nap fürdök stb. (amit a normális lányok szoktak) xd

17-es nem szoktam stream-elni nem is nagyon szeretnék xd Nem rakom ki senkinek a mellemet (nem vagyok tini r#banc)

2016. jún. 23. 11:54
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Öhm... :D

Én inkább előnyként tapasztalom a pasik szemében, hogy játszom. Elég sok időt töltök a gép előtt, de én is minden nap tisztálkodom, stb... xD Emellett életem is van, azt a néhány normális családtagomat, a barátaimat előbbre valónak tartom, mint a virtuális világot. Párommal meg különösen sok időt töltök. :D Na meg én képtelen vagyok ugyanazt a játékot játszani napi szinten órákon keresztül. Így egy idő után olyanná válik, mintha valami második munkahely lenne, amit muszáj. A Diablo III az egyetlen, amit rendszeresen tolok, de pár napokra azt is abbahagyom, és egyáltalán nem hiányzik.

Amúgy meg, add önmagad! :D Ha téged ez a hobbi köt le, akkor játssz. Ne élj mások elvárásai szerint, annak semmi értelme. Mindenki megtalálja a hozzá illő embert, hacsak nincs valami brutális jellemhibája, amin nem hajlandó változtatni.

17/L

2016. jún. 23. 12:20
 20/24 A kérdező kommentje:
köszi 19-es! Meg lesz
2016. jún. 23. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!