Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, miért mondjátok amikor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért mondjátok amikor mégsem igaz?

Figyelt kérdés

Mostanában sok kérdés arról szól hogy a fiúk az utcán meglátnak egy lányt aki tetszik nekik és odamennek hozzá.

De a való világban ez csöppet sincs így. (Jó tisztelet a kivételnek...) Sok lányt ismerek és semelyiküket sem szólították le a fiúk. Még akkor se ha szemeztek egymással.

Miért van ez? Fiúk miért nem meritek megcsinálni?

2016. jún. 22. 20:19
1 2
 11/12 Papi Gonzales ***** válasza:
én meg még mindig ott tartok hogy a szüleim döntsék el kit kell elvennem....
2016. jún. 23. 16:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Miért akarnék vadidegen lányokat leszólítani?

Max annyit tudhatok róla, hogy jéé, egész helyesen néz ki. Ez arra még elég, hogy pl. egy unalmas buszúton jobb híján a szemeimet legeltessem rajta, de ennél többre aligha.

Ennél azért "picit" több elvárásom van a potenciális jelölteimmel szemben, annyi energiám meg lelkesedésem viszont nincs, hogy csak úgy szórakozásból zsákbamacskát játsszak.

Van, akinek ez szórakozás, nekem meg nem - akkor meg minek csináljam?

De ez persze csak az én hozzáállásom, ha valakinek jobban bejön az utcán való spontán ismerkedés, akkor nosza rajta, csinálja - de akkor tényleg csinálja, és ne pedig helyette panaszkodjon, hogy őt miért nem szólítják le a pasik.

Mert ez eléggé disszonáns, hogy a legtöbb nő annak a gondolatát és élből elveti, hogy az ismerkedés során akár csak minimális szinten ő is kezdeményezzen a férfival szemben, de ez egy pillanatig nem zavarja abban, hogy beszólogasson a férfiaknak, hogy miért nem elég "tökösek"...

2016. júl. 15. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!