Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém, ez annak a jele? Szeptemberben is ugyanezt fogja érezni?
Van egy osztálytársam, aki évelejétől kezdve nyári szünet utolsó napjáig piszkált.
Pl.: Elvette a táskámat és vigyorgott amikor el kezdtem ráncigálni. Mikor végre sikerült kiszednem a kezéből, a kulacsomat szedte el....
Osztálykiránduláson folyamatosan benyitott a szobánkba (pedig 2x ráfordítottam a zárat) mondván azért, mert mi itt vagyunk, de látszott, hogy ez véletlen kicsúszott a száján, meg el is pirult. Meg felkísért a szobájukba, mert ott volt a fiú haverom (nem szerelmes).
Folyton néz.
Látszik, hogy azon van, hogy a közelemben legyen.
Egyszer megkértem valamire és szó nélkül megtette, de ez nagyon meglepett a piszkálásai, szekálásai után.
A végére nem bírtam, megtörte a jeget...talán beleszerettem, de az tuti, hogy nagyon tetszik.
Félek, hogy szeptemberre elvesztem.
Sürgős válasz kell!!!
Nagyon köszönöm!
Miért vesztenéd el szeptemberre?
Ha szerelmes beléd, akkor szeptemberben is az lesz; ha nem, akkor nem volt itt szó szerelemről.
Köszönöm a válaszokat!
Kort nem írtam, mert akkor nem vennétek komolyan.
Te jó ég! :D Látszik, hogy nem tudsz még semmit a szerelemről.
Nagyon sok fiú nem meri elhívni a lányt, mert fél az elutasítástól. Nincs semmi baj azzal, ha a lány hívja el a fiút. A fiú örülni fog, hogy nem neki kellett.
Ez a "fiúnak kell megtennie az első lépést" dolog elég régi. Haladj a korral.:D
Én nem kezdek el neki udvarolni! :D
Ha mondjuk nemet mond, 3 évig egyosztályban leszünk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!