Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok de félek mit mondanak a szüleim!?
16 éves romalány vagyok! Mielött bárki rasszista megjegyzést tenne elmondom hogy normális roma családban élek nem vagyunk koszosak és a szüleim rendesen dolgoznak!
Azért írok ide hogy segítséget kérjek! Ugyanis szerelmes vagyok egy romafiuba aki szintén szerelmes belém de mivel a szokások nem engedik hogy együtt legyünk csak házasság után igy nem lehetünk együtt! Én viszont még nem akarok férjhez menni sem elszökni a fiuval... mit tegyek? Hagyam anyiban? Vagy mondjam meg a szüleimnek háztha megengedik hogy egy pár évig udvaroljon és ha meg mindig szeretem hozzá megyek? És mivan ha nem engedik meg és soha többé nem láthatom? Félek....
Kedves 2-es válaszadó. A romaság eléggé szép kultúrára mutat vissza a vándor élet és maguk a férfi-női udvarlás eléggé megadták régebben a módját. Általánosítasz. Vannak roma családok ( ezek a tehetősebb, vagy mondhatni: normális), akik igenis tartják még a hagyományaikat és ez tisztelendő a sok ellenpélda felé!
A kérdésre:
Ne hagyd annyiba beszélj a szüleiddel, picit ők is engedni fognak már a szokásokból azért nem a régi világot éljük, de ti se essetek túlzásba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!