Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok de félek mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok de félek mit mondanak a szüleim!?

Figyelt kérdés

16 éves romalány vagyok! Mielött bárki rasszista megjegyzést tenne elmondom hogy normális roma családban élek nem vagyunk koszosak és a szüleim rendesen dolgoznak!

Azért írok ide hogy segítséget kérjek! Ugyanis szerelmes vagyok egy romafiuba aki szintén szerelmes belém de mivel a szokások nem engedik hogy együtt legyünk csak házasság után igy nem lehetünk együtt! Én viszont még nem akarok férjhez menni sem elszökni a fiuval... mit tegyek? Hagyam anyiban? Vagy mondjam meg a szüleimnek háztha megengedik hogy egy pár évig udvaroljon és ha meg mindig szeretem hozzá megyek? És mivan ha nem engedik meg és soha többé nem láthatom? Félek....

2016. jún. 19. 20:55
 1/4 anonim válasza:
Szerintem beszelj veluk , mond hogy mielott hozza mesz megszeretned ismerni hogy tudd kivel elsz le egy eletet!
2016. jún. 19. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:
no offense, a szokások szerint már nem gyerekeidnek kéne lenni?
2016. jún. 19. 21:53
 3/4 anonim ***** válasza:
#2 te egy tapló vagy!! Ne itélkezz már baz*meg
2016. jún. 19. 23:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves 2-es válaszadó. A romaság eléggé szép kultúrára mutat vissza a vándor élet és maguk a férfi-női udvarlás eléggé megadták régebben a módját. Általánosítasz. Vannak roma családok ( ezek a tehetősebb, vagy mondhatni: normális), akik igenis tartják még a hagyományaikat és ez tisztelendő a sok ellenpélda felé!

A kérdésre:

Ne hagyd annyiba beszélj a szüleiddel, picit ők is engedni fognak már a szokásokból azért nem a régi világot éljük, de ti se essetek túlzásba. :)

2016. jún. 20. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!