Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Volt már veletek ilyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek ilyen?

Figyelt kérdés
Azt hiszem hogy tetszik valaki és mást nincs kedvem csinálni csak fekudni ölelni a pledem és gondolkozni rajta is és sok minden mason és így tudnenk fekudni órákig. Csak nem ertem hogy ez így miért jó nekem plusz egy csomo idom elmegy:/ Előre is koszonom a válaszokat!

2016. jún. 20. 21:15
 1/7 A kérdező kommentje:
És 16L
2016. jún. 20. 21:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen voltam már így :).. Mondjuk én fiú vagyok, de szerintem valamit csinálja az üggyel és ne emészd fel magad :D
2016. jún. 20. 21:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi próbálkozom csak hát nem egyszeru:/
2016. jún. 20. 21:30
 4/7 anonim ***** válasza:
hogy érted h nem egyszerü?
2016. jún. 20. 21:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Hat azért elég visszahúzódó vagyok és nincs túl sok onbizalmam, meg azert félek egy kicsit attól is ha neki en nem tetszek egy kicsit se és tudom h meg kene probalnom de azért nem konnyu
2016. jún. 20. 21:38
 6/7 anonim válasza:
Ha nem vagytok osztálytársak akkor szerintem nyugodtan megmondhatod neki. Ha sosem mondod ki az érzéseidet az felemészt. Hidd el sokkal könnyebb lesz ha megtetted. Tudom hogy ez most nem könnyű, velem is volt már ilyen de én elmondtam a srácnak és végül összejöttünk. Mi a legrosszabb ami történhet? Max nem jöttök össze.
2016. jún. 21. 18:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm majd lehet megpróbálom!
2016. aug. 1. 20:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!