Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cyrano kérdése:
Miért nézi az ajkam beszélgetés közben?
Figyelt kérdés
Egy ideje már elég jóban vagyunk elleggé visszahúzódó de velem jól kijön és észre vettem hogy néha beszélgetés közben az ajkamat nézi ez most valami gesztus?2016. jún. 18. 20:45
1/12 anonim válasza:
meg akar csókolni azért nézi :)
3/12 anonim válasza:
Én is szoktam nézni a lányok száját néha beszélgetés közben, de csak akkor, ha tetszik. :)
Kb. 90% hogy tetszel neki.
5/12 anonim válasza:
tetszel neki :) én is ugyan ezt tettem egy lánnyal másnap amikor taliztam vele és meg is csókoltam és egész jól kijöttem belőle mert jártunk később :D
6/12 anonim válasza:
Reszeg es ugy jobban tud koncentralni arra, amit mondasz.
8/12 A kérdező kommentje:
A baj az hogy elég régóta jó barátok vagyunk és ha nem érez semmit nem szeretném elcseszni a barátságunk:/
2016. jún. 20. 15:13
9/12 anonim válasza:
az egyeltalán nem gond hogy régóta barátok vagytok legalább jól ismeritek egymást én nem rontanál el vele semmit. Valószínűleg ő is érez irántad vmit!
10/12 anonim válasza:
Egy idoben en is neztem egy lany ajkait miközben beszelgettunk de csak o hitte ezt gyakran volt valami a fogan nem tudtam nem oda nezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!