Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Sos! Mi a véleményetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sos! Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Ma egy fiú, akit egyébként már pár hónapja ismerek "elmondta" üzenetben, hogy nagyon bejövök neki és szeretné, ha járnánk. Nagyon kedves, aranyos, de visszahúzódó fiúnak ismertem meg. Én vagyok az egyetlen barátja, pedig nem is egy osztályba járunk. Nem tudom, mit mondjak neki. Nem voltam még szerelmes ezért nem tudom, hogy most annak a "tüneteit" érzem-e. Nem tudok másra gondolni, még aludni sem, mert mindíg ö jár a fejemben. Nem is tudom leírni mit érzek. Mintha ideges is lennék meg mérhetetlenül boldog is. Nektek mi a véleményetek? Mit csináljak? Elöre is köszönöm a válaszokat! Azt is leírhatjátok, hogy nektek milyen érzés a szerelem és, hogy honnan tudtátok, hogy ö az igazi.

2016. jún. 18. 00:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én 16 éves vagyok. Eddig egy csomószor "szerelmes lettem" fiúkba, de elsőként 15 évesen éreztem és most is érzek szerelmet. Így vissza gondolva nem is voltam szerelmes egyik fiúba se, csak inkább tetszés volt. Nekem a szerelem azt jelenti, hogy egy erősebb kötelék kialakult közöttünk. Mindig rágondolok és ha vele vagyok akkor önmagamnak érezhetem magam. Szerencsére ő is ugyanezt érzi és így már mind a ketten úgy érezzük, hogy megtaláltuk a másik felet és eggyé válunk ezáltal. Mi már több mint 1 éve együtt vagyunk. Ha vannak problémák, viták, veszekedések akkor azokat megoldjuk együtt és nem eldobjuk. :)

Leírtak alapján ebből akár még szerelem is lehet.

Én szorítok nektek, legyetek boldogok. :)

További szép estét!

2016. aug. 14. 21:03
 12/16 anonim ***** válasza:
Sok boldogságot 😀
2016. szept. 11. 21:16
 13/16 Jávor Dávid ***** válasza:

Figyi az első szerelmemnél én is így voltam h csak tetszet de utánna egyre többet kezdtem érezni de még sem olyan sokat és mi után el mondtam neki h mit érzek és ő igent mondott olyan érzés volt mit ha részeg lettem volna de még sem mikor melletem volt vidám voltam de mikor nem volt velem akk csak rajta járt az eszem pont úgy mint te eset is vele álmodtam szóval igen szerelmes vagy...

Bocsi h hosszúlett de úgy vagyok vele h ami a szívemen az a számon😁😉

2016. szept. 30. 10:29
 14/16 A kérdező kommentje:
Koszi az eddigi valaszokat. Meg mindig aktualis a kerdes, uh johetnek meg velemenyek.
2016. okt. 8. 22:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszik neked. Nekem a buszon tetszik egy fiú . Szemezünk. Rengeteget gondolok rà.Amikor velem van boldog vagyok. Amikor nem akkor szomorú vagyok
2016. okt. 8. 23:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem ismerlek én valahonnan? Hova valós vagy?
2016. okt. 26. 20:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!