Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tippek, hogy ne viselkedjek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tippek, hogy ne viselkedjek úgy mint egy komplett idióta ha vele vagyok?

Figyelt kérdés
Szeretek egy srácot (ő 14 éves és én is nemsokára az leszek) és ez elég régóta tart már vagy 8-9 hónapja és a "kapcsolatunk" elején mikor megismerkedtünk nagyon hamar kialakult köztünk egy bizonyos vonzalom de valamiért ez egy huzamosabb idöre megszakadt.majdnemhogy teljesen. Mivel ballag,de én még maradok általánosban 1 évig már nem fogunk annyit találkozni mint eddig,mindig együtt mentünk a buszra --> ugyanazon a településen lakunk.Ez egyszer 1 dolog ami miatt még találkozhatunk ballagása után is + az övséink osztálytársak és ez "köt" még össze minket,viszont most év végére elkezdett keresni. Rájött hogy mégse kellett volna egészen idáig leszarni,és nagyon összemelegedtünk mostanában.Azt mondja szép vagyok,hogy egész nap rám gondolt,sőt 2 nappal ez előtt meggyőzött hogy ne busszal menjünk hanem sétáljunk hazáig ( kb 1 km) és mikor mentünk tök váratlanul elkapott és megölelt,majd pár lépést tettünk és ezután ugyanazzal a lendülettel megfogott és megpuszilt. És az érzelmek dúlnak bennem,mikor vele vagyok csak mosolygok mint valami retardált és ha facebookon keres akkor is ugyanez a zavar van bennem.hiába tudok elbújni a mobil mögé még igy is képes vagyok idiótát csinálni magamból. Szóval,tippek hogy ne égessem magam? Előre is köszi segítséget,el se tudjátok hinni mennyire örülök nekik és a segítségeteknek💜💜💜💜

2016. jún. 16. 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát semmi baj nincs vele ha jól érzed magad és mosolyogsz:D Ez aranyos is tud lenni:D Semmi gond nincs vele:)
2016. jún. 16. 20:17
 2/6 anonim ***** válasza:
31%
A srác szatír, örülj amíg csak megpuszil.
2016. jún. 16. 21:23
 3/6 A kérdező kommentje:

Első: köszi💜

Második: Nem szatír. Igazából tök rendes meg minden. Most is beszéltem vele és nagyon cuki.És a legfontosabb hogy bízhatok benne.Nem szeretek bunkózni másokkal és most is próbálok szépen fogalmazni de a szatír max te vagy ;D

Ma egy az egyben megmondta hogy nagyon tetszek neki és ki is tudta fejteni h mi tetszik neki bennem.Annyira cukiii💜 Csak az a gáz h tényleg van hogy lesokkolok amikor beszélek vele,vagy még az a gáz ha beszélgetünk és hirtelen megáll a téma. Ilyenkorra nincs senkinek tippje?💜

2016. jún. 16. 23:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ilyenkor mindig gondolj arra, hogy valószínűleg úgy szeret amilyen vagy. Szóval szerintem kár a viselkedéseden változtatni tudatosan:D Persze idővel ez a fajta izgulás megszűnik. De ehhez idő kell:) Meg sok közös program:D "Hozzá kell szoknotok" egymáshoz:D
2016. jún. 17. 00:00
 5/6 anonim ***** válasza:
A témákhoz meg annyit, hogy minnél jobban megismeritek egymást annál több közös élményetek lesz így könnyebb lesz már sokkal. Meg sétálás közben is lehet beszégetni arról is ami éppen körülöttetek történik pl. emberekről, állatokról, időjárásról, de nekem már volt olyan is, hogy egy hírdetőtáblán lévő feliratról kezdtünk el beszélgetni😂😂. De mindenképp személyesen. Facen elhiszem, hogy nincs annyi téma:D Sok sikert!:)
2016. jún. 17. 00:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi😃
2016. jún. 22. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!