Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? 16eves leszek 2het mulva elegem van, nem volt még baratom nem is csokoloztam. A bulikban mindenkivel jol kijovok es aztmondjak ram hogy rohadt jofej vagyok es rohadt szep (mondjuk ezt annyira nemtamogatom

Figyelt kérdés
de tenyleg nem tartozok a csunyak koze).Fiuk mondjak neha h mennyire birnak meg joarc vagyok,de senki se akar tolem semmit..Mar arra gondoltam hogy r***banceszek es ossze vissza smarolok mindenkivel,de ez szanalmasan hangzik.Jo most jonnek az "eljon az ido" neaggodj" "nekemsincs baratom" peldaszovegek.De szerintetek mit tegyek hogy "hajtsanak" ram a fiuk?
2016. jún. 15. 23:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én 18 éves leszek júniusban és még nem volt barátnőm, nem csókolóztam stb. Pedig sportolok, kondiba járok, nem vagyok az a tahó stílusú, műveltnek gondolom magam, olvasok, ill. bármiről el lehet velem beszélgetni a politikától kezdve a hajápolásig, szóval témából még soha nem fogytam ki. Talán az lehet az egyetlen probléma, hogy kissé visszahúzódó vagyok. Lehetett volna kapcsolatom, nem is egy, de tipikusan azok nyomultak rám, akiket minden bulin meg**gnak. Szóval ja, ne csüggedj, 18 évesen még nem a világ vége. Én most fogok sulit váltani, Pécsre megyek fel, ott remélem több esélyem lesz :)

P.S.: Van egy-két ismerősöm, aki azzal cinkelt, hogy gáz, hogy 18 évesen még szűz vagyok. Szerintem az gáz, ha valaki azért fekszik le valakivel, hogy ne legyen. Ebből azt vonsz le amit akarsz, azt tanácsolom, hogy csak azért ne keress barátot, mert nincs. Majd eljön az ideje.

2016. jún. 16. 10:26
 22/22 anonim válasza:
Tudom milyen rossz. Én 18 éves fiú vagyok és még nekem se volt.
2016. jún. 16. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!