Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? 16eves leszek 2het mulva elegem van, nem volt még baratom nem is csokoloztam. A bulikban mindenkivel jol kijovok es aztmondjak ram hogy rohadt jofej vagyok es rohadt szep (mondjuk ezt annyira nemtamogatom
8/9valaszolo
Na en pont ilyet keresek akinek nem csak egy alkalomra kellenek mert olyan mar 2szer is lehetett volna de nem akartam
Es az a baj keves olyan fiu van aki hossszutavra tervez
Légy mosolygós, titokzatos, őszinte, légy nehezen kapható!! Küzdjenek meg a figyelmedért a pasik.. Ha valaki tetszik a társaságból emeld ki, érezze h Ő más számodra mint a többiek, nézz mélyen a szemébe..(álljon bárhol) kacsints rá... ;)
A többiekkel közönbösen beszélj (átlagosan,barátilag....) :)
Ha tetszel a pasinak nem tudod majd levakarni... :)
Röviden,tömören ennyi!
(nem kell mindenkivel összejönni)
Nekem ennyi a recept :) remélem segítettem!
Komolyan nincs nagyobb gondot 15 évesen annál, hogy még nem volt még senkid? Én a helydben írni tanulnék meg helyesen, mielőtt barátot keresnék.
Amúgy meg az egésznek mennie kéne magától, nyilván nem véletlen, hogy senki se akar tőled semmit és igen ha azt akarod, hogy figyeljenek rád légy r***banc és akkor minden este új pasid lehet, de komolyabbat nem fogsz tudni úgy fogni, hogy Mindenkit lesmárolsz. Nekem sincs barátom, de én még sem terveztem eret vágni emiatt vagy hasonló. Szóval azt ajánlom hanyagold kicsit a témát és a fiúkat, amíg kicsit komolyabb nem leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!