Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Azt hiszem szerelmes lettem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem szerelmes lettem egy 14 eves lanyba . Mit tegyek?

Figyelt kérdés
én:17
2016. jún. 15. 14:39
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

1 hónap eltelt, hogy haladtok??

Kell a majom bot nekem :3 szóval felrakom az én hagyák a gatyámbanomat :3

2016. júl. 18. 16:43
 32/35 A kérdező kommentje:
Volt valami taborban meg minden és elment az idő.Aztan tegnap elhívtam már randira.De rákerdezett,hogy mit mondanek ha mások meglatnanak.Erre azt mondtam,hogy majd valamit.Ezután azt mondta fáradt és megy aludni azóta nembeszeltunk.Most nemtudom,hogy mivan😧.
2016. júl. 19. 15:29
 33/35 anonim válasza:
Mi az a 3 év? Az Ég szerelmére ha tetszik neked akkor hívd el valahova, és ne törődj az emberekkel. Csak én gondolom úgy, hogy ez nem nagy korkülömbség?
2016. júl. 19. 21:51
 34/35 A kérdező kommentje:
Korkülönbség egyaltalan nemnagy,csak ő fiatal.Írtam már hogy elhivtam,de nemadott normalis valaszt,pedig tudom,hogy akarta.
2016. júl. 19. 21:54
 35/35 A kérdező kommentje:
szuleinkel nagy gond lesz még:D
2016. júl. 20. 09:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!