Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tízről csokolozni! Es van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tízről csokolozni! Es van egy srác aki meg szeretne velem! Hogy tudnék megtanulni? Valaki megtanitana?

Figyelt kérdés
Az utolsó mondatot nem Kell komolyan venni :)

2016. jún. 12. 23:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy most elcsúsztam ezzel a válasszal, de úgy érzem kicsit én is megerősítelek. Tanítani senki sem fog. Ez ösztön. Először nekem is mindenki ezt mondta, hogy "majd ha ott leszel érezni fogod és összejön", nem is értettem és rá is förmedtem, hogy "az biztos nem csak simán egy 'ösztön'"...

Emiatt ne aggódj, én is paráztam az elsőnél, de semmi ok az aggodalomra, a fiú vezetni fog! Neked meg csak követni kell. Hidd el! :)

2016. júl. 5. 19:25
 12/12 A kérdező kommentje:
Jo ! Azert Koszi !
2016. júl. 6. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!