Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdekelnek már a lányok?
Eszméletlen szerelmes voltam egy lány osztálytársamba éveken keresztül, de mindig másokkal volt együtt. Aztán elkezdtem eljárni haverokkal szórakozni, meg sportolni, meg ilyenek, toleránsabb lettem, és sokkal nyugisabb. Most ott tartok, hogy oké, hogy vannak szép lányok, akik után egy éve mondjuk megfordultam az utcán, de ez nem minden, nem érzek irántuk vonzalmat, régebben meg egyből volt ez a "nézd azt a csajt reakció". Most már nem vagyok szerelmes, és igazából nem is érdekel ez a barátnő téma, maximum kíváncsiságból, hogy milyen lehet a szex, a csókolózás, stb. Eddig nem volt barátnőm önbizalomhiány miatt, pedig eddig nagyon szerettem volna, de most már abszolút nem érdekel. Ez mitől lehet? Valami baj van velem? Lehet valaki környezeti hatásoktól aszexuális? Elmúlhat ez az állapot?
UI: Eddig volt egy csomó kedvenc zeneszámom, viszont most nem találok olyat ami átmozgatna, megérintene, kifejezné az érzelmeimet. Ezt azért mondom el, mert egy kutatás szerint a kedvenc dalaink azért pont azok, mert azt fejezik ki, mait nem tudunk szavakba önteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!