Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lilly203 kérdése:
Szerintetek többről lehet szó, mint barátság? Többi lent.
Figyelt kérdés
Van az osztályomban egy fiú aki tetszik. A többi lánnyal is jóban van, ami elbizonytalanít, de mi is barátok vagyunk. Most költöztünk el, így közelebb lakom hozzá. Át akart egyszer jönni, hogy megnézze a házat.
Amikor kórházban voltam meg akart látogatni, de aztán hamarabb kiengedtek. Suliban angol órán átültünk és mondta hogy üljek mellé. Ha hibázok ő nem hibáztat. Órán szokott nézni. Mikor kiállok jelenteni, ő mellém áll (közel). Az egyik barátja mondta nekem, hogy tetszem neki.
A "te még túl fiatal vagy ehhez!" jellegű sértő válaszokat kérem mellőzzék! Köszönöm a válaszokat előre is.
13/L
13/F
2016. jún. 12. 12:22
2/6 anonim válasza:
Valószínüleg bejössz neki.Valahogy el kell kezdeni erről beszélni négyszemközt,és úgy minden kiderülhet.És ne aggódj a többi lány miatt mert az alapján amiket írtál te tetszel neki,és ha egy barátja is ezt mondja akkor nincs miben kételkednek.Ha ő nem lép akkor te is megteheted,nem mindig a fiú kell kezdeményezzen.Esetleg elhívhatod egy találkozásra(pl. fagyizni) Sok sikert!
3/6 A kérdező kommentje:
Még jöhetnek válaszok!
2016. jún. 12. 15:40
4/6 anonim válasza:
Sztem is tetszel neki, de mint ah leírtad, ő tesz lépéseket...sztem lehet h arra vár h valah viszonozd. Egyetértek az előző válaszolóval, hívd el valahova ;)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Tudja hogy szerelmes vagyok belé, pontosan Április 14-től.
2016. jún. 12. 16:11
6/6 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom hogy ha ő is érez irántam valamit akkor mit tegyek?
2016. jún. 12. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!