Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehet olyan hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet olyan hogy beleszerettem egy olyan fiúban akit még nem is láttam?

Figyelt kérdés
Privibe irjon aki tudna segiteni[NORMALISAK irjanak.pls :)]

2016. jún. 11. 00:23
 1/2 anonim ***** válasza:
35%

És mégis mibe szeretsz bele?:D pl a helyesírásába??? vagy , hogy gyorsan tudja meg nyomni az entert??? JA értelek tehát a személyiségére gondolsz??

írni magamról bármit tudok másnak, de lehet hogy közben pont nem az vagyok akit bemutattam, vagy lehet f*za képem facebookon, de élőben olyan ótvar vagyok mint az állat...szóval lehet, de csak akkor ha agyatlan vagy mondjuk no para nő vagy, szóval annyira nem fog meglátszani!

2016. jún. 11. 00:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy a szerelemhez kell az érintés, hogy érezd az illatát, közel legyél hozzá és az egész lényét befogadd.

Ezek nélkül max tetszhet valaki, vonzódhatsz hozzá illetve érdekelhet.

2016. jún. 11. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!