Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek lehet hogy beleszer...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek lehet hogy beleszerettem? 13/L

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel régóta jóban vagyunk.Tegnap próbáltunk a ballagásra és közben megfogta a kezem.Utána végig ott volt velem egy csomót beszéltünk és lehet hogy a beszélgetés közben beleestem.

2016. jún. 9. 18:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
43%

nos , ezt még egy jó párszor el kell mondanom de már nem is számolom xD Szóval : Amíg nem ismered igazán, addig nem lehetsz belé szerelmes. Tetszhet, szimpatikus lehet, de nem szeretheted, te valószínűleg ezeket érzed :) De ezekből általában szerelem lesz, hogy rövid vagy hosszú távú az rajtatok múlik :)

Am ez tiszta cuki h megfogta a kezed xD

Remélem segítettem :)

2016. jún. 9. 18:22
 2/13 A kérdező kommentje:
Próbáltam úgy gondolni erre hogy csak egy sima fellángolás de nem megy egyszerűen túl sokat van a közelemben
2016. jún. 9. 18:25
 3/13 anonim ***** válasza:
Az egy tévhit, amit Betti mond. A szerelem nem ugyanaz a szeretettel. A szerelem a semmire nem jó rózsaszín köd, ami egyből kialakulhat. A szeretetnek kell idő, kell az, hogy ismerd, vele legyél sokat. Szóval igen, szerelmes vagy, kérdező. És mi van akkor?
2016. jún. 9. 19:24
 4/13 anonim ***** válasza:

Jaj istenem, de cuki *.*

Kerdezo, igen, lehetsz szerelmes akar mar ovodas korodban is, mivel a szerelem nem korhoz kotott. En 11 evesen estem bele valakibe, sajnos nem lett semmi :( de 2 evig tartott, es a mai napig megmozgat bennem valamit, pedig mar 16 vagyok, es 2 eve nem is lattam a gyereket. Anyukam 54 eves, most is emlekszik az elso "baratjara", akivel ugyancsak 13 evesen jott ossze, es csak kb. 2-3 hetig jartak.

Nyugi, ez nem bun :) persze a csoknal tobb ilyenkor meg nem fer bele, de szerelmesnek lenni csodalatos dolog.

2016. jún. 9. 19:54
 5/13 A kérdező kommentje:
Csak egy baj van vele hogy nem mondhatom el senkinek sem mert akkor tuti hogy kiröhögnek :(
2016. jún. 9. 20:12
 6/13 anonim ***** válasza:

Egyreszt most itt a nyari szunet es a kutya nem fog ezzel foglalkozni. Szeptembertol pedig csak fel a fejjel :) nem tudom, mennyire erett a tarsasag, de ha nem az, akkor se foglalkozzatok vele, a fo, hogy szeressetek egymast. Egyebkent ha nyolcadikosok lesztek, akkor altalaban kisebb gondja is nagyobb annal a diakoknak, mint hogy meg egy ilyen dolgon elcelodjenek, raadasul hamar el is ballagtok, es mehetnek bekevel amerre latnak.

Nalunk is volt utolso evben egy parocska, voltak beszologatasok, de fel se vettek oket. Most gimiben pedig ez teljesen elfogadott dolog, max barati alapu szurkalodasok vannak :)

Egy dolgot viszont mondok meg:ha szakitotok, az nagyon kellemetlen lesz, plane, ha osztalytarsak is vagytok. De aki nem mer, az nem nyer :p

2016. jún. 9. 21:15
 7/13 A kérdező kommentje:
Mi nem vagyunk osztálytársak ő egy másik osztályba jár.És az sem biztos hogy ugyan úgy érez mint én :(
2016. jún. 9. 21:18
 8/13 anonim ***** válasza:

Hat nekem sok fiubaratom van/volt ovodas pajtassagtol kezdve olyanig is, akit szinte a batyamkent szeretek, es volt, aki ramnyomult, de a tobbieknek eszebe se jutott volna kezenfogva setalni velem, mivel nekik tenyleg csak barat vagyok/voltam es ok is nekem. Hidd el, ez olyan gesztus, ami nem csak haversagot jelkepez :)

(Ha akarod, beszelhetunk privatban amugy, sajnos (vagy nem sajnos?ki tudja?:D) van tapasztalatom az ilyen kozeledesekkel kapcsolatban)

2016. jún. 9. 21:29
 9/13 A kérdező kommentje:
Szerintetek elmondjam neki?Vagy inkább hagyjam és a nyáron elfeleljtem?
2016. jún. 9. 21:51
 10/13 anonim ***** válasza:
Nyugodtan, bar szerintem eleg egyertelmu a helyzet :p vagy adj neki mindenkepp valami jelet, batoritsd, mosolyogj ra sokat, keresd a tarsasagat. Ilyenkor a fiuk is nagyon zavarban tudnak lenni, valoszinuleg o is ugyanugy erzi most magat, mint te :)
2016. jún. 9. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!