Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok mit tegyek? (a többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy fiú akibe szerelmes vagyok nem olyan rég voltunk ilyen erdei táborban és ott nagyon nagyon sokat voltunk együtt beszélgettünk stb de most hogy visszamentünk a suliba gyakorlatilag rám se néz persze néha köszön de akkor is ez még nem is olyan bonyolult na de még tavaly tetszett nekem az ő legjobb barátja szóval valami tanács kéne hogy mit csináljak aki ír annak megköszönném de kérlek olyanokat ne írjatok hogy:Jajj még nem a fiúkon hanem a pónikon kéne gondolkodnod és a többi az ilyet mellőzni kérlek2016. jún. 10. 01:09
2/7 anonim 

válasza:

Keresd a társaságát, beszélgess vele, közeledj. Ha te is bejössz neki, úgyis alakul magától onnantól. :)
3/7 anonim 

válasza:

Badarság! Kerüli, alig köszön neki= nem akarja, hogy közeledjen, különben már rég megtette volna!
4/7 anonim 

válasza:

Van az a mondás, hogy: "Ami egy táborban történik, ott is marad."
5/7 anonim 

válasza:

#3: Egy próbát azért megér a közeledés, ha meg elutasító, akkor ennyi, le kell róla mondani. Viszont ha a Kérdező meg se próbálja, benne marad az a bizonyos "mi lett volna, ha"...
6/7 anonim 

válasza:

először is hány évesek vagytok? :)
Lehet csak meg van ijedve, és új neki a helyzet.. Elég valószínű, hogy nem tudja hogyan közeledjen, persze ha akar, de ha nem lép, és te szeretnél tőle valamit, akkor csak rajtad múlik, hogy mi lesz :) Általában a fiúk nagyra értékelik, ha egy lány kezdeményez, még ha nem is ez a "szokás" és a "hagyomány", de egyből elgondolkodik rajta, hogy mit is akarhatsz tőle :)
Szóval szerintem cselekedj! Legfeljebb nem jön össze, naés? :D Sok sikert
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak akik írtak és igazából még annyi hogy a táborban egy csomószor mondták hogy mi tuti járunk sőt még a testvére is azt hitte hogy járunk de mind1 es hogy mi is egy csomószor mondtuk azt hogy ja persze mi amúgy járunk stb. És igazából csak azért félek neki elmondani mert nem akarom hogy kinevessen mert ő 14 én 13 éves vagyok mert ugye ő nagyobb mint èn és ez olyan fura
2016. júl. 3. 04:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!