Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Van két fiú az osztályomból, akik szerelmesek belém. Egyikőjükbe én is, de mégsem vallom be neki, hiszen ez nagy szemétség volna az egyik legjobb barátnőmmel szemben, aki nagyon szerelmes belé. De most nem is ez a lényeg. Reggel egy nagyon rövid, csipkés nadrágban és egy fekete ujjatlan pólóban mentem iskolába. Suli után rögtön a pékségbe indultam, ahová elkísért a két fiú, és egy régi barátnőm. Az egyik fiú elmondta, hogy mikor reggel beléptem a kapun, egy másik fiú az osztályomból elkezdett engem bámulni, mosolygott, aztán odament ahhoz a fiúhoz, aki ezt elmesélte nekem, majd a következőket mondta neki: "Nézd csak, Rékán milyen rövidnadrág van!", majd még egy darabig a combomat bámulta. Ráadásul egy hónapja bevallotta a fiúnak akibe én szerelmes vagyok (Csak ezt senki sem tudja :P) hogy neki nagyon tetszek. Pár hét múlva ugyanezt mondta ugyanannak a fiúnak, csak a tetszést szerelemre cserélte. Tehát konkrétan 85% hogy szerelmes belém... Plussz ma egész nap követett, és bárhová is ültem, mindig mellém ült, vagy mögém állt. Mikor kiengedem a hajam, és megrázom a fejem, hogy ne álljon olyan hülyén (Mármint a hajam :P ) mindig engem bámul, meg olyan is volt, hogy elment mögöttem és megsimította a hajam... Szerintetek tényleg szerelmes belém, vagy csak azért csinálja, mert most ez a "menő"? (Hisz kb fele osztály belém szerelmes...) Ti rákérdeznétek a helyemben, vagy még várnátok?2016. jún. 8. 14:46
1/5 anonim válasza:
ha neked tetszik, próbáljatok kapcsolatba lépni, a barátnöd meg ha nem képes felfogni,hogy te is a fiu is éged szeret, akkor hülye, ha szeretitek egymást, ne álljon közétek. ha közétek áll, vagy megsértödik, nem is barátnö, hány éves vagy amugy?
2/5 anonim válasza:
Ez jelenleg inkább csak annyi, hogy lefeküdne veled.
3/5 anonim válasza:
Szerintem szerelmes beléd, de ha nem, akkor tetszeni biztos tetszel neki.
Apró megjegyzés: "(Hisz kb fele osztály belém szerelmes...)" más, ha valaki tényeket közöl vagy szimplán nagyképű.
4/5 anonim válasza:
Tuti hogy nagyon szerelmes beled es mondd meg neki hogy te is es jarjatok. A baratnoddel meg ne foglalkozz higy szerelmes belé hiszen a fiunak te tetszel.
5/5 anonim válasza:
Migirimigiri - megszólalt a szexveszély jelző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!