Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Még mindig ugyanúgy érez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig ugyanúgy érez?

Figyelt kérdés
Pár hónapja elkezdtem beszélgetni egy sráccal, aki nagyon belém esett, de én több hónapig teljesen ridegen viselkedtem vele...Viszont most valami más lett, elkezdtem kedvelni őt, sőt lehet, hogy már szerelmes is vagyok..Többször találkoztunk már..de én most nem tudom, hogy ő még mindig azt érzi-e amit kezdetben..és nem tudom, hogy mit csináljak :(

2016. jún. 9. 20:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Változó, lehet csak húz, de nem biztos. Célszerű lenne, tőle megtudnod, szerintem nyugodtan kérdezd meg. Ha más nem, akkor fb-n.. 17/F
2016. jún. 9. 21:01
 2/5 zóna_pocok ***** válasza:
100%
Nem tudjuk, de ha eddig szerelmes volt és tartjátok a kapcsolatot akkor valszeg nem múltak el az érzelmei. Nagy az esély, hogy még mindig szeretne tőled valamit, pláne ha nem kezdett azóta más csajjal ismerkedni.
2016. jún. 9. 21:05
 3/5 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy nem tudom, hogy elkezdett-e más lánnyal ismerkedni...Eddig nekem egy pasival se jött össze, és szeretném ha vele jól menne minden...de nem tudom, hogy mit csináljak
2016. jún. 11. 13:22
 4/5 zóna_pocok ***** válasza:
Na hat ha nem teszel semmit akkor nem is jon ossze. Irj ra, beszelgessetek, talalkozzatok stb, ha bejossz neki akkor lepni fog, vagy te is lephetsz. Erdeklodsz, kerdezoskodsz, odamesz hozza (sokszor!), abbol azert latja, hogy nem kozombos neked.
2016. jún. 11. 14:09
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, nagyon sokat segítettek :)
2016. jún. 11. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!