Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segísetek ez így nem fog menni?
Figyelt kérdés
Van egy fiú egy másik országban lakik és aki tetszik rég óta. Nemrég tudtam meg hogy én is bejövő neki és így járni kezdtünk. És van egy másik fiú aki be a barátnőm szerelmes de az a fiú meg belém szerelmes. Nekem is tetszik kicsit és legalább nem egy másik országban van. Mit tegyék?! Ha járni kezdek ezzel a fiúval akkor kis piacának fognak tartani??? Segítsetek kérlek2016. jún. 9. 17:42
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem lenne a legjobb választás ha elkezdenél járni vele, így két embert is megbántasz, és igen valószínűleg nem fognak rólad túl szépeket gondolni.
2/2 anonim válasza:
Most elso felindulasbol, igen, lepcsaznalak. De nem teszem. Mert nem vagyok rosszindulatu es nem akarok rosszat senkinek. Szoval megprobalok segiteni.Szerintem gondold vegig hogy melyik tetszik igazan. Ha nem tudsz donteni akkor egyiket sem szereted igazabol. Ha viszont igen akkor a masikkal szakits. De semmifelekeppen ne jarj egyszerre kettovel. Az undorito. Es csak gondolj bele milyen lenne ha egy fiunak te csak az egyik lennel. Szoval kerlek gondold vegig. Amugy szerintem nem lehet egy kapcsolat "tartos" ha kulonbozo orszagokban eltek hosszu tavon! Viszont ha valaki csak egy kicsit tetszik akkor sem lehet tartos egy kapcsolat. Es egy jotanacs....ugyanis ami velwd is tortent velem is megesett. Megtetszett az a fiu akibe szerelmes a legjobb baratnom. Csak tidod mire gondoltam? Hogy nekem sak tetszik a baratnom meg SZERELMES. Es en nekem (es ha szereted a baratnodet akkor neked is) fontos hogy a baratnod boldog legyen. Es nem dofod hatba egy kessel. Mert nem akarom hogy rettenetesen szomoru legyen. Szoval en ezt a fiut elengedtem. Es tudod mi lesz most a vege? Semmi. Igyanis elballagunk. Szoval ha ram hallgatsz akkor megvarnam a "harmadikat". De ez a te dontesed. Remelem segitettem. Es megegyszer bocsanat az elso mondatert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!