Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a jó, külön menni bulizni vagy együtt?
Sziasztok :) 18 éves lány vagyok , a barátom is 18 éves..
másfél éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, de én vágyom szabadságra is.. egész nyáron együtt mentünk bulizni, ami oké.. jó is volt, de nekem még is hiányzik az amikor csak a barátnőimmel mentem, és az a baj, hogy ő ebbe bele is mennne, csak akkor ő is el menne nélkülem bulizni, ami engem írtóra idegesít (mivel a barátom elég izmos kék szemű és nagyon jó képű srác) ami zavar, hogy félek ha el megy bulizni és részeg lesz majd táncolni fog más lányokkal stb (nem adott okot arra, hogy ne bízzak benne, de sajnos én előző kapcsolatomból tanulva nem tudok megbízni 100%-osan)
mit csináljak? mert ez így nem fog működni... nem mehetünk mindig mindenhova szórakozni együtt ilyen fiatalon, mert így az lesz a baj, hogy nem tudtuk ki élni magunkat..
Csak velem az a baj , hogy félek attól, hogy elveszítem és talál mást...
Mi szoktunk együtt is és külön is.
Ha csak lányok megyünk, akkor nyilván ő nem jön velünk. És én sem megyek csak pasis estékre.
Ha akarna mást, akkor találna bármikor, nem csak buliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!