Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Nektek mi fontosabb egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek mi fontosabb egy lányban? Hogy.

Figyelt kérdés

A melle legyen formás ès nagy vagy pedig a feneke?

Melyik fontosabb?

2016. jún. 9. 16:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nem érdekel mekkora a melle, csak legyen formás, és ha a feneke formás pluszpont, természetesen ha meglátsz egy lányt ezt nézed meg rajta először, mert ez tűnik fel először, de marhára nem ez a lényeg, hanem a kisugárzása és a belső =)
2016. jún. 10. 03:12
 12/17 anonim ***** válasza:

Egyik se fontos, nekem az arca és a szeme a legfontosabb!! :3 Arcból meg sok fajta tetszik :3

17F

2016. jún. 17. 20:05
 13/17 anonim válasza:
nem az szamit egy lanyban szerintem megkorak a mellei vagy a feneke! jo legyen szep termeszetes de ne az legyen a legfontosabb hanem az hogy megbizhato legyen szeressen! ez ami szamit nem ppont az hogy hogy nez ki
2016. jún. 17. 20:22
 14/17 anonim válasza:

hogy tisztesseges legyen

!

2016. jún. 17. 20:23
 15/17 anonim válasza:
0%
Lany vagyok de ez szerintem nagyon felhaborito h a segg a meg a mell fontos es nem a belso tulajdonsagok egy lanyba szoval szerintem ez lenyegtelen... –.–
2016. jún. 17. 21:51
 16/17 anonim ***** válasza:

15-ös: koncentrálj a kérdésre...

Ha megértetted volna, akkor nem háborognál!

Különben meg igenis nagyon fontos hogy egy lány kivánatos-e vagy nem...

2016. jún. 17. 22:48
 17/17 anonim ***** válasza:
16-os, de nem a nagy segg és mell teszi kívánatossá :O Én pld pont az ellentétét szeretem :)
2016. jún. 18. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!