Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Régóta barátok vagyunk egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régóta barátok vagyunk egy lánnyal, elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Kb 3 éve vagyunk legjobb barátok az egyik lány osztálytársammal. Nagyon sokat jártunk/járunk el egymáshoz, filmezünk, kijárunk stb.

Most hogy 7. osztályosok vagyunk első évünk a 6 osztalyos gimnáziumban mert mind a ketten egy osztályba kerültünk és együtt is ülünk, csak neki egy 9.-es fiu tetszik. Nekem kb 3 hónapja van az hogy amikor reggel belépek az osztályba gyorsabban kezd el verni a szivem ha meglátom és ha vele beszélek mindig boldog vagyok. Nagyon jol megértjük egymást és mindenben segítünk a másiknak. Azon gondolkozom hogy elmondjam-e neki hogy már nem csak hogy tetszik hanem rendesen belé szerettem. Mert ha elmondom neki és ő nem viszonozza akkor mi legyen? Mondjam neki hogy a nyáron ne beszéljünk hát ha jobban el tudom felejteni, bár ez sem egy jo megoldás mert jövőre új tanév. Egyébként multkor a tóparton sétálgatva estefelé megfogtuk egymás kezét, aztán filmnézés közbe odabújt és még ha estefele hideg van a pulcsimat is mindig elfogadja. Teljesen kilátástalan vagyok, így meg hogy neki 2 évvel idősebb fiu tetszik, így meg főleg. Megköszönném a tanácsokat!:')

2016. jún. 4. 00:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez szeretet, ami neked van. Sokkal jobb, mint a szerelem. Valószínűleg tudja ő, hogy belészerettél és ez fordítva is igaz. Ne rontsd el azzal, hogy azt mondod szerelmes vagy, mikor valójában nem. A jelenlegi helyzeteteknél nincs jobb, úgyhogy ne rontsd el. Tökéletes helyzetben vagy, maradjon ez így, én ezt kivánom.
2016. jún. 4. 01:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor beszéljek vele erről?
2016. jún. 4. 01:12
 3/3 MB station válasza:
Velem is volt ilyen, és nem lett jó vége. Meg eleve osztálytársak vagytok...:/ Nem lenne sok értelme a dolognak, de ez a te döntésed, hogy elmondod e neki.
2016. jún. 25. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!