Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Együttalvás 13 évesen, de a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együttalvás 13 évesen, de a szülők nem engedik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel mindketten 13 évesek vagyunk,és most az egyszer szülinapja alkalmából az egyik fiúnál aludnánk sátorban.Többen is lennénk,(5) és mindenki velünk egy idős.Egy probléma van,hogy a szüleim nem engedik meg így ,hogy megtudtàk, fiúnál alszunk.Azt eddigis tudta anyukám hogy fiukkal is,de eddig úgy volt hogy a barátnőmnél leszünk.Így viszont nem engedi meg.Most az egyszer aludnánk fiúkkal,többször nem tervezem minimum 15 éves koromig.anyukám ezen a héten pont éjszakás apu viszont itthon lesz.Akár arra is gondoltam,hogy azt mondom hogy a barátnőmnél alszom (1 utcával alrébb lakik) és akkor valamit kitalálunk.csak félnék a lebukástól.Tudom,nem helyén való hogy ennyi idősen fiúkkal aludnánk,de tényleg csak szülinapi alkalomból egyetlen egyszer.Esetleg akkor kitaláljunk valamit hogy megszökjünk?Vagy mit tegyek?:/

2016. jún. 3. 15:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kedves első, már a helyesírásod jelzi hogy te milyen körülmények között nőttél fel, ne nagyon osszad az észt vele. Amúgy meg megkérdezheted anyukádtól, hogy mégis mit változtat az a tényen, hogy fiúknál lesz a sátorozás. Aztán meg majd ha jogos akkor beletörődsz, hogy igaza van. Ha viszont úgy érzed nem, akkor érvelhetsz hogy miért is kellene menned, nem lesz az amire gondol, stb.. Mert nem igazán írtad le hogy miért nem enged.
2016. jún. 3. 16:11
 2/9 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok,és azért,merthogy még csak 13 éves vagyok,és ne aludjak ennyi idősen fiúkkal.köszönöm a választ:)
2016. jún. 3. 16:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak alvásról lenne szó? :D Csakmert a párkapcsolatok témában van.
2016. jún. 3. 16:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek, a szüleid nem kitolásból nem engedik. Sajnos a fiúk ilyen korban kiszámíthatatlanok. A sátorban gondolom nem lenne felnőtt, szóval azt csinálnátok, amit akartok. Szerinted nem jutna eszükbe, hogy tapizhatnak titeket?

Azt mondom, hogy majd ha lesz egy értelmes barátod, majd vele aludj együtt. Haverokkal ne.

2016. jún. 3. 18:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Fogadd el, varj par evet es mar aktualis is lehet a dolog!
2016. jún. 3. 20:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zold kez,koszonom!
2016. jún. 4. 13:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű a megoldás...gondolj bele, csak egyszer élünk...és nem örökké, szóval ha valamit megakarsz tenni, nyugodtan, mert lehet, hogy leszúrnak, de az sem tart örökké...viszont amíg van az élet, addig ki kell használni
2016. jún. 4. 18:16
 8/9 anonim válasza:
Attól is függ, milyenek azok a fiúk. Mostani baráti körben a suliban, nem jutna eszünkbe, hogy tapiznánk a lányokat egy táborozàs alkalmával. Mert szerintem ha a lány nem kezdd el ,,tapizni", akkor te miért kezdenéd. 12/f
2016. okt. 25. 07:35
 9/9 A kérdező kommentje:
A kerdes mar nem ervenyes,oltári nagy hulyeseget kerdeztem.:D orulok,hogy vegul nem aludtam senkivel egyutt.
2016. okt. 28. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!