Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ebből lehet valami?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebből lehet valami?

Figyelt kérdés
Van az osztályomba egy srác. Egy évvel ezelőtt tetszettem neki, de nem tudom hogy most is tetszek-e neki. Jóban vagyunk de sajnos nem szoktunk nagyon sokat beszélni, de amikor beszélünk igyekszik a közelemben lenni, ilyenkor mintha egy kicsit zavarban lenne. Mindig nevet a vicceimen, még akkor is ha nem is viccesek. Nekem tetszik ő. Szerintetek mondjam el neki hogy mit érzek?

2016. jún. 2. 16:46
 1/4 Lilly203 ***** válasza:

Én is ilyen helyzetben vagyok :D

Szerintem mondd meg neki hogy szereted. Nem veszíthetsz sokat

2016. jún. 2. 16:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Várj, várj, várj, várj...

Hányadik osztályba vagytok?

8. alatt nem ajánlom, mert ha rosszul sül el esetleg a dolog, akkor lehet, hogy "cikizni" fog a srác, vagy ilyesmi.. szóval gondold meg!

De persze, mondd el neki, hátha kölcsönös :)

2016. jún. 2. 17:04
 3/4 A kérdező kommentje:
8.osztályba járunk. Most fogunk ballagni és másik gimibe fogunk menni.
2016. jún. 2. 17:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha most fogtok ballagni akkor nyugodtan megmondhatod neki, mivel ha nem kölcsönös akkor úgyis másfelé mentek majd tovább. Úgyhogy csak gyerünk ;)
2016. jún. 2. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!