Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan érjem el, hogy felfigye...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy felfigyeljen rám? 13/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van az osztalyban egy fiu, aki elegge bejon. Igyekszem beszelgetni vele, a tarsasagaban lenni, de nem feltunoen. Peldaul ha megy valahova a barataival en is szoktam csatlakozni. A tobbiek szerint nem feltuno hogy tetszik nekem, remelem o sem tudja. Hogyan kozeledjek fele, hogy ne nyomuljak, de eszrevegyen vegre, és ne csak egy legyek a tomegbol? Igyekszem mindent megtenni de a hulye vihogos baratnoi elegge behataroljak a lehetosegeimet...

Nagyon koszonom a segitseget! 13/L

2016. máj. 31. 20:57
1 2
 11/12 ursa45 válasza:
Nekem is van egy ilyen lány barátom csak ő egy velem egy koru 8.osba volt szerelmes de most már járnak Ezt ugy érte el hogy kihivta kettesbe beszelgetni facebookon beszelgettek suliba es igy a fiu is kozeledett a lanyhoz mint a lany a fiuhoz.ugyhogy te neked is ebbe a tortenetbe levo tippeket tudom adni. 15/F
2016. szept. 15. 05:55
 12/12 anonim válasza:
Érdemes humorral közeledni,figyeld meg a stílusát,és a legfontosabb:add önmagad azzal nem nagyon veszíthetsz semmit,ezt úgy mondom,hogy én,fiúként,és az összes barátom is olyan lányokkal beszélget szívesen,aki őszinte.Hajrá!
2018. dec. 13. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!