Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Még mindig nem jártam senkivel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig nem jártam senkivel 14 évesen, ez normális? (lány)

Figyelt kérdés
Már szinte volt valamilyen kapcsolata csak nekem nem pedig azer eleg sokan mondjak h szep vagyok(nem vok hetszepseg de csunya sem). Pedig nagyon vagyok már rá!:(

2016. máj. 28. 18:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
17 éves vagyok és még nekem sem volt senkim, szóval teljesen normális.
2016. jún. 5. 16:21
 12/13 anonim ***** válasza:

17 leszek és eddig még egy randi se csúszott be. Nem is nagyon ismerek olyan fiúkat akik szóba jöhetnének, szóval nem is lesz egy darabig :D

Megtanultam nem ezzel foglalkozni. Sokkal felszabadultabb vagy, ha magadért csinálod meg a hajad, ha magadért sminkelsz vagy bármi.

(Najó én egyiket se csinálom de jóvanaz érted a lényeget. :DD)

Szóval fel a fejjel ;) válassz valami sportot ami leköt. Nekem az a pasim :D

2016. jún. 12. 22:15
 13/13 anonim válasza:
Én túl aggódok mindent, szóval idő előtt elrontottam a dolgokat. Konkrétan beszéltünk egy hétig, egy rohadt helyes fiúval, de már oda jutottam, hogy maradjuk barátok.:D Ez ilyen. 16/L
2016. júl. 4. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!