Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maddii kérdése:
Nagyon-nagyon szeretem megtegyem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akibe senki se szerelmes csak én. Bem tudom hogy venné ha bevallanám. Kicsi jeleket már küldtem neki ő pedig néha figyelmeztet olyanokra, hogy vigyázz lépcső( nélküle már szerintem kezem törött volna). Bevaljam neki?2016. máj. 27. 18:49
1/8 anonim válasza:
aszitem en vok de nekem már 3 csaj szerelmet valott bár 2 nek pasija van egyik meg szeret poénkodni, bár akor még egyiknek se volt pasija, de na xd, izé mond el neki xd
2/8 anonim válasza:
Első, gratulálok.
Mondd el neki nyugodtan. Nem szégyen ha egy lány vall szerelmet. :)
4/8 anonim válasza:
A lèpcsős sztorira rápihenve a válaszom:
Mond el neki.
Mondjuk előtte faggathatod h mit gondol rólad, mi tetszik benned neki amièrt vigyáz rád a lèpcsőnèl.
Az h csak neked tetszik...honnan tudod?
Csúnya? A csúnya fiuk a legjobbak.
5/8 A kérdező kommentje:
Csúnya a többiek szerint ❤ nem egy osztályba járunk egy évvel idősebb nálam sajnos, de minden délután ott van ahol én.
2016. máj. 27. 19:57
6/8 anonim válasza:
Ha benne is ez az èrzès van akkor az óvatosabb verzió. Nekem a csúnya pasikkal jobb tapasztalatom van. Nem az önbizalomhiány miatt.
Nem kell elsietni de pár cèlzott burkolt kèrdès tèged is megnyugtat egy időre.
8/8 anonim válasza:
Mond el neki:D Gondolj arra h egyszer élsz szóval tegyél meg mindent amitől boldog lehetsz xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!