Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Meg szeretném csókolni a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Troyx kérdése:

Meg szeretném csókolni a barátnőmet, de nem merem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 hete vagyunk már együtt, már megpusziltam az arcát meg megöleltem meg ilyesmi, de még nem merem megcsókolni. Szerintetek ez korai még? Már nagyon idegesítenek az osztálytársaim mert minden nap ezzel jönnek, hogy miért nem csókolom már meg és már kicsit bénának is érzem magam. Még soha nem csókolóztam senkivel ezért parázok egy kicsit, hogy most szarul fogok csókolni vagy mi lesz. Azzal is sokat bírtok már nekem segíteni, hogy leírjátok az első csókotokat. Én 14 éves és a lány is 14.

2016. máj. 27. 18:29
 1/8 anonim ***** válasza:
csokold meg naaa :'D azsitem iylen idös korba még járás elöt megtörténik:D
2016. máj. 27. 18:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan aranyos:)

Osztalytarsaidra ne halgass. Oleld meg, es mielott vege lenne az olelesnek, huzd magadhoz kozelebb es lassan kozelits az ajkaihoz, biztos tetszeni fog neki, hiszen jartok es szeret.:) Sok sikert legyetek nagyon sokaig egyutt:). Bocsi az ekezetekert.:)

2016. máj. 27. 18:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget és a biztatást is :)
2016. máj. 27. 19:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Na figyelj, nálam bénább nem lehet senki. :D Első csók...odahajoltam, már a szánk össze is ért, és rámjött a tüsszentőgörcs. Olyan gyorsan én embertől még nem hajoltam el :D jót nevettünk rajta mindketten, aztán folytattuk, mintha meg sem történt volna.

Elsőnek mindenki béna, ne aggódj. :)

15F

2016. máj. 27. 19:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Csak a Nike szlogenjét tudom idézni neked: "Just do it.", azaz "Csak csináld!"

Ha van egy meghitt helyzet, akkor lehetsz érzékibb is: megpuszilod az arcát és adsz még neki párat egyre közelebb a szájához. Vagy kezdheted a nyakával és végig csókolgatod. Hidd el, ha vágyik rád, akkor meglesz a hatása, mire a szájához érsz, már nagyon fogja kívánni, rá lesz hangolódva és sokkal jobb élmény lesz, mintha csak váratlanul lesmárolod!

2016. máj. 27. 20:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Amúgy menjetek el vmi szép helyre, ha már első csók, ne a suli szünetbe kapd le :D
2016. máj. 27. 20:29
 7/8 anonim ***** válasza:

egyet értek a másodikkal.

nagyon sokáig <3

2016. máj. 27. 21:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki segített. Megcsókoltam 1 hete és visszacsókolt azt mondta már nagyon várta. :) Azóta mindig csókolózunk.
2016. jún. 9. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!