Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg szeretném csókolni a barátnőmet, de nem merem. Mit tegyek?
Ez olyan aranyos:)
Osztalytarsaidra ne halgass. Oleld meg, es mielott vege lenne az olelesnek, huzd magadhoz kozelebb es lassan kozelits az ajkaihoz, biztos tetszeni fog neki, hiszen jartok es szeret.:) Sok sikert legyetek nagyon sokaig egyutt:). Bocsi az ekezetekert.:)
Na figyelj, nálam bénább nem lehet senki. :D Első csók...odahajoltam, már a szánk össze is ért, és rámjött a tüsszentőgörcs. Olyan gyorsan én embertől még nem hajoltam el :D jót nevettünk rajta mindketten, aztán folytattuk, mintha meg sem történt volna.
Elsőnek mindenki béna, ne aggódj. :)
15F
Csak a Nike szlogenjét tudom idézni neked: "Just do it.", azaz "Csak csináld!"
Ha van egy meghitt helyzet, akkor lehetsz érzékibb is: megpuszilod az arcát és adsz még neki párat egyre közelebb a szájához. Vagy kezdheted a nyakával és végig csókolgatod. Hidd el, ha vágyik rád, akkor meglesz a hatása, mire a szájához érsz, már nagyon fogja kívánni, rá lesz hangolódva és sokkal jobb élmény lesz, mintha csak váratlanul lesmárolod!
egyet értek a másodikkal.
nagyon sokáig <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!