Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fiú éri meg jobban?
Figyelt kérdés
1.fiú: sokat bókol,rendes,de elfog menni fősulira (ahol bulizni fog)
2.fiú: vele sokat lehet beszélgetni, de minimális jelet adott hogy tetszem neki
2016. máj. 24. 11:30
2/7 anonim 

válasza:

Én se értem mi a probléma a bulival.
Szerintem azt válaszd amelyikhez közelebb állasz, akit jobban szeretsz. Ezt pedig csak te tudhatod. Bármelyiket is választod, a másik érzéseivel ne játszadozz.
3/7 anonim 

válasza:

Fősulisat,annak később jobb állása lesz,és sokat fog keresni. #troll
4/7 anonim 

válasza:

Eleve, ez a kérdés: "melyik fiú éri meg jobban"...
És akkor utána az "elfog" egyben írva.
No comment erre az egészre. :D
5/7 anonim 

válasza:

Wát dö fák? Oo Elég szégyen ha az alapján akarsz választani, hogy "melyik éri meg jobban". Nyilván azzal kéne lenned amelyikbe szerelmes vagy, ha meg egyikbe se akkor azzal akit jobban kedvelsz.
6/7 anonim válasza:
kérdező hány éves vagy?az első fiú össze szeretne veled jönni? szerintem próbáld meg a fősulissal ha kedves rendes stb ő már azért érettebb és ha ő is szeret téged akkor nem fog megcsalni a bulitól meg nem kell félni hidd el ha normális fiú akkor mindig ott lesz előtte hogy barátnője van
7/7 anonim 

válasza:

Attól, h tovább akar tanulni, attól még nem lesz értelmesebb. Amúgy itt nem racionális dolgoknak kéne dönteniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!