Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom kiverni a fejemből, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kb fél éve nagyon megtetszett egy fiú de nem mertem kezdeményezni (nagyon félénk típus vagyok) majd 2 hónap után meguntam hogy csak ábrándozok róla ezért elkezdtem vele kicsit flörtölgetni. Hosszan belebéztem a szemébe, mosolyogtam rá. Semmi. Majd bejelöltem facen. 1 hónapig semmi reakció, nem tudtam hogy nincs fent vagy visszautasította a kérést. Ezt a várakozást is meguntam és ráírtam, majd letiltott. Ezek után nagyon elkeseredtem és sajnos minden nap látom mert a sulimba jár illetve 3 házzal lakik arrébb. Oké, egy darabig hagytam nagamnak időt hogy kisírjam magam miatta de már itt vagyok 3 hónap után és még mindig folyamatosan rajta kattog az agyam, mindig rajta jár az eszem. Hogyan tudnám elfelejteni? (Ő az első fiú akibe tényleg, igazán szerelmes vagyok.)2016. máj. 17. 17:16
1/4 A kérdező kommentje:
Helyesírási hibákért bocsánat.
2016. máj. 17. 17:18
2/4 anonim válasza:
Ismerős a helyzet! :/
Egyébként arra nem gondoltál, hogy azert tiltott le, meg nem ir neked, mert mondjuk 3 házzal arréb lakik?!
Menj át hozzájuk, hívd ki, ha annyira tetszik és szerelmes vagy ! De baromi nehéz kiverni, tudom :(
3/4 A kérdező kommentje:
Mint mondtam nagyon félénk vagyok és ahhoz is nagy erőt kellett vennem magamon hogy ráírjak. Szerintem soha nem lennék olyan merész hogy becsöngessek. Max. valamilyen ürüggyel. :D De nem hiszem hogy valaki azért letiltaná a másikat hogy ha akar valamit akkor becsönget. :/
2016. máj. 17. 19:00
4/4 anonim válasza:
Hát ha nem megy...kérj meg valaki mást aki segít kiverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!