Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudom kiverni a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom kiverni a fejemből?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályunkban nem sokat beszélünk szinte soha. De a múlt héten üvegeztünk a suliban az egyik lyukas órában az osztállyal. A barátnőm direkt azt kérte tőle ,hogy csókoljon meg és ő megtette. Nem mondta ,hogy fúj válassz másik lányt pedig szerintem nem vagyok olyan szép mint a többi osztálytársnőm. Azóta viszont mindig engem bámul. De nekem egyre zavarba ejtőbb a szitu. Mert ha engem néz én úgy el pirulok mint a homár és ezért sokan csúfolnak is. Tettszik a fiú az incidens óta sokat beszéltünk de csak mint barátok. Néha viszont megfogja órán a combom. Én egyszer véletlenül pofon vágtam miatta de csak hangosan felnevetett. Én pont azért mert tetszik nem szóltam rá de mit tegyek vele? Kérlek segítsetek!

2015. okt. 15. 18:07
 1/2 Forever :3 válasza:

nekem nagyon úgy tűnik hogy flörtöl veled :D

Próbálj meg te is ,,jeleket" adni neki vagy ilyesmi.

Ha veszi ezeket a jeleket, onnantól csak egy beszélgetés van hátra. Ajánlom hogy üvegezzetek mégegyszer, és kérd meg a barátnődet hogy megint ilyen feladatot adjon neki/neked

Hajrá, szurkolok nektek!

2015. okt. 15. 18:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Rájött, hogy fincsi volt a csók. Van ilyen. Ismételni szeretne, csak nem kapja meg a megfelelő biztatást tőled.
2015. okt. 17. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!