Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ebbe az esetbe?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Edina015 kérdése:

Mit tegyek ebbe az esetbe?

Figyelt kérdés
Tehat arrol lenne szo hogy Mingyart egy honapja vagyok egyutt egy fiuval! De valahogy ugy erzem hogy nem hozzam valo! 19 eves en meg 16,de nem itt van a problema! Hanem amikor talizunk tulsagosan sokat hulyeskedik,konkretan "szivat" de nem rossz indulatbol csak hulyeskedik,de az milyen hogy a csajodat minden egyes talalkozasnal szivatod? Szerintem ez nem realis! Legalabbis nkem nem tetszik! Na meg meg az hogy en ugy veszem eszre hogy neki csak arra megy ki hogy agyba vigyen mert sokszor utalt ra hogy na mikor lesz,pedig csak egy honapja vagyunk egyutt! S van egy masik srac aki tetszik nekem es akar jarni velem! Szerintetek mit tegyek? Szakitsak a masik sraccal vagy beszeljem meg vele? Vagy mit tegyek!?? Mert en ugy erzem hogy a masik sraccal jobb lenne!
2016. máj. 17. 15:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Hozzád egy helyesírási könyv való...
2016. máj. 17. 15:52
 2/8 anonim válasza:

Szerintem te ne járj senkivel..

Ha nem vagy elég érett ahhoz,hogy leülj vele és mond neki hogy ez neked nem tetszik akkor én erre már nem tudok mit mondani..

2016. máj. 17. 15:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az oltogatást,nem ezt kértem! Ès direkt irtam ékezet nélkül! De kössz az oltást!
2016. máj. 17. 15:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Merj belevágni az újba. Sőt... ha szivat és utalgat arra hogy ágyba vigyen akkor tuti hogy elhagy miután meg voltál neki. Szerintem hagyd ott és légy azé aki megérdemel és tisztelt, nem azé aki szivat állandóan... Egy nőt/lányt meg kell érdemelni! :) Sok sikert! :)
2016. máj. 17. 15:59
 5/8 A kérdező kommentje:
De vagyok elég érett és le tudok ülni vele hogy megbeszéljük csak az a baj hogy 19 éves de amióta jarunk azóta nem tudtam komolyan beszélgetni vele....
2016. máj. 17. 16:01
 6/8 anonim válasza:

Az viszont baj hogy nem tudtok normálisan beszélgetni.

És igaza van az előzőnek.

Miután meglesz ugyis dobni fog.

Sok sikert a sráchoz!

2016. máj. 17. 16:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönom Eprecske22 a tanácsot! Hat en is így vélem,csak még nem voltam biztos benne! De így mostmár akkor tudom a helyes megoldást! Koszönöm szépen! :)
2016. máj. 17. 16:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek az értelmes tanacsot! Kösziii! Az en sem szeretném ha meglennék és dobna...köszike!
2016. máj. 17. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!