Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek ebbe az esetbe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ebbe az esetbe?

Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm, aki barátzónába tett és érződik az egészen az, hogy azért tett oda, mert nem akar elveszíteni mint barátot, hogy lehet ebből tovább lépni?
2016. febr. 7. 13:38
 1/4 A kérdező kommentje:
tapasztalatokat várok fiúktól is meg lányoktól is, aki meg csak annyit tud írni, hogy "törődjek bele" az ne is írjon, spórol magának egy kört
2016. febr. 7. 13:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Az őszinte beszélgetést javasolnám.Ne találgassátok mit gondol a másik hanem tudjátok meg és ezt legkönnyebben egymástól lehet megtudni.
2016. febr. 7. 13:53
 3/4 A kérdező kommentje:
kereszt kérdések alapján meg szimpatikus vagyok neki, azért se tudom, hogy akkor most mi a helyzet, bemegyünk könyves boltba, tökre azt láttam a többi ember arcán, hogy na itt egy randizó pár, közbe elméletileg barátként mentünk be és nem randizó párként szóval :/
2016. febr. 7. 13:59
 4/4 anonim ***** válasza:

hova akarsz továbblépni?

ha a barátsága nem kell,mert nem tudod magad a visszautasításon túl tenni magad,akkor jobb,ha eltávolodsz tőle, és nem barátkozol vele!

vagy egy ideig ne keresd illetve ne legyetek egymás társaságában és majd enyhületnek az érzelmeid!

2016. febr. 7. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!