Most ebbe az esetbe mégis mi a teendő? Sürgős
Nokia C5-03-as telómon nem jó a wifi, csatlakozik mindegyikhez de aztán nem tölt be csak kiírja h érvénytelen szervernév. Írtam már a Nokiának is, ők ezt írták:
Kérjük, ellenőrizze az alábbi beállításokat:
1. Menü>beállítások>kapcsolatоk>célok>opciók>alapértelmezett kapcsolat - itt legyen vagy mindig rákérdez, vagy internet a kiválasztott.
2. Böngésző (web)>kettős nyil>beállítások>hozzáférési pont - itt is legyen a beállítás a fenti.
3. A Menü>beállítások>kapcsolatоk>célok>opciók>internet csoportban legyen elérhető a kívánt csatlakozási pont az első prioritások között.
Javasolt a mindig rákérdez beállítás, ha különböző wlan kapcsolatokat használ. Ebben az esetben az alkalmazás indításakor megjelenik a wlan keresés opció. Ezt választva lehetősége van kiválasztania az aktuális wlan kapcsolatot.
Ha a fenti beállítások jók, de az internet használata továbbra sem megfelelő, akkor célszerű lesz a készülék memóriájának a formázása a *#7370# kombinációval. Az ekkor kért biztonsági kód gyárilag az 12345. Ez a művelet teljes adatvesztéssel jár, így előtte a készülékben tárolt adatok mentése számítógépre szükségszerű. Ezt a Nokia Suite alkalmazással teheti meg. Az alkalmazás letölthető innen:
A formázás után próbálja ki a készüléket, majd telepítse vissza a lementett adatokat. Célszerű csak a személyes adatokat visszaállítani a készülékre, hogy igy elkerülje az elégtelen működést kiváltó ok esetleges visszállítását.
Nos, az első beállításokat elvégeztem, a probléma továbbra sincs megoldva, tehát meg kéne formázni a memóriát..Egyik ismerősöm viszont azt mondta hogy ezzel törlődhet az op. rendszer is..vagy kárt tehetek a telómban..most mitévő legyek? direkt azért vettem ilyen telót mert olcsó, tetszetős, és wifi is van ...:( valaki segítsen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!