Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ludmiiii kérdése:
Lehet belőle valami? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
Legjobb barátnőm(egyszeruseg kedveert Anna lesz) es legjobb baratom (Bela) Belanak regebben tetszett Anna de ha nem Bela nem valaszolt ket percen belul Anna azt irta, hogy ugysem tudunk beszelni szia. Ezert sokaig nem beszeltek de most Annanak tetszik Bela. Irt neki meg emis beszeltem Belaval de o nem akar Annaval beszelni mert ugysincs ertelme, nem lesz tema. Viszont Annanak ugye tetszik ezert lenne tema, mert szeretne Belaval beszelni ezert talalna temat. Nem tudom hogy mit kene tennem, hogy segitsek a baratnomnek, mert ez szerintem bunkosag Belatol, hogy nem beszel vele amikor egy hete mondta hogy nem jo hogy nincs joban Annaval. Amugy 14 evesek vagyunk! Az lenne a kerdes hogy szerintetek mit kene tenni? Koszi a normalis valaszokat :)2016. máj. 16. 19:15
1/3 anonim válasza:
azt kéne tenned hogy nem foglalkozol másnak a szerelmi életével, és nem szólsz bele
2/3 anonim válasza:
Ne próbálkozz kerítéssel, ha nem jön össze, mindkettő rajtad veri le.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem en szeretnek csinalni valami, az lenne a kerdes a baratnom mit tudna csinalni?
2016. máj. 16. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!