Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ludmiiii kérdése:
Szerintetek nem baj? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
14 eves lany vagyok (nyolcadikos) es nemreg osszejottem egy 13 eves (hetedikes) fiuval. Nagyon szeretem es engem nem zavar a korkulonbseg, de nagyon sokan mondjak, hogy ez fura. Meg csok nem volt de szerintem nem sokara lesz! :) Szerintetek baj a korkulonbseg es meddig mehetunk el? Petting esetleg? (Lefekudni nem szeretnenk, meg nem is lehet) elore is koszi a normalis valaszokat :))2016. máj. 15. 23:24
1/6 anonim válasza:
Az igen
13 évesen már pettingeltet?
2/6 anonim válasza:
Ezt komolyan mondom, fogjátok egymás kezét, öleljétek meg egymást, csókolózzatok, ha tényleg nagyon szeretitek egymást és egymásnak lettetek teremtve, de több ne legyen! Nagyon meg fogod bánni, ha elhamarkodottan cselekszel.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem akarok lefekudni vele! Csak nagyon sok helyen olvastam valaszkent hogy petting meg belefer es enis furcsalltam ezert gondoltam megkerdezem :) de nem szeretnem😉
2016. máj. 15. 23:49
4/6 anonim válasza:
Ha nem akarod akkor eszedbe ne jusson csinálni
5/6 A kérdező kommentje:
Nem fogom nem vagyok hulye! Tisztaban vagyok vele, hogy meg fiatal vagyok hozza :) csak nagyon sok ilyen jellegu kerdes alatt olvastam, hogy 14 evesen a petting belefer en meg csak nezte, hogy azert az eleg korai
2016. máj. 15. 23:55
6/6 Andicika válasza:
A korkülönbség elfogadása nem mindenkinél egyforma. Ha most ez így neked jó, akkor ok. De olyat ne tegyél ami erőltetve lenne. Még talán olyat se amit akarsz. Én már bántam meg tettemet, tudom mit beszélek. Gondolkozz előre. Amit teszel majd büszkén elmondanád az unokáidnak 60 évesen (ha nem a hetedikes fiú lesz a férjed (ami elég valószínűtlen))?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!